Husvisning, Lucia & Trevligt besök……

Förlåt mina vänner för min frånvaro men lite feber och frusen kropp satte stopp först, sedan har dagarna sprungit på med massor av aktivitet och bloggen har inte blivit prioriterad. Givetvis ska jag försöka ta ikapp det nu så ett par inlägg på rad kommer säkerligen komma nu. Det händer mycket skoj hos oss nu.

I Torsdags var vi på husvisning 🙂 Ja på skolan. Theodore hade vernissage på sina fina kartonghus som dom byggt. Dom fick berätta hur dom byggt, hur dom tänkt och vad för något dom stoppat in i huset. Mycket duktiga barn och mycket fina hus fick vi chans att se.

Både tv, säng, soffa och lampor. Larm, discofotbollskula och täcke har plockats in i inredningen. Så duktiga husbyggare så. Givetvis fick vi föräldrar lite fika och höra lite om andra arbeten dom gjort också. Mycket trevligt.

Fredag morgon åkte vi en sväng till Farmor (Svärmor) för att hon skulle få se vår nykomling. Hon blev super glad då vi överraskade henne. Och myste givetvis med barnen och vår lille kille. Kvällen bjöd på Lucia tåg mitt över gatan hos oss. Ja vi bor granne med Låstad Kyrka och församlingshem och byborna hade fixat ett Luciatåg med alla barn som ville vara med. Dessutom var det lotteri och auktion på hembakt, leksaker och julblommor. Vi budade in ett fågelhus som Noha absolut ville ha så han kunde mata sina små fågel vänner som han uttryckte det 🙂 Vi budade också in pepparkakskyrkan.

Mhy var Lucia och läste vers så fint. Pojkarna var tomtar, stjärngosse och pepparkaksgubbe 🙂
Lördagen började med städ och röj på rummen men fortsatte med ett besök av Mormor och Micke. Tacomys, lördagsgodis och sagostund i soffan. Mycket kramar och bus blev det. Riktigt mysigt och trevligt besök.
Vi har fått snö också och det är uppskattat av oss alla. Det blir så vitt och fint och barnen kan leka mer ute med snowracer och pulkan. Så roligt. 
Idag har vi bakstuga här hemma. Julbröd, lussebullar och chokladbollar står på att göra listan. Barnen hjälper till och vi har en riktigt mysig 2:a advent. Jag hoppas att även ni har det riktigt mysigt och njuter av att det faktiskt är vinter och december. Eller av något som får just ditt hjärta varmt. 
Var nu rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Husvisning, Lucia & Trevligt besök……

  1. Riktigt vackert hus – Tack för visningen hihi …
    Härligt med Lucia & Mhy är så fin <3 Tacomyset mm mm är riktigt gottit,trevligt & mysigt,många pussar & kramar hihi & lillkillen är så söt/Puss & Kram från Mormor & Micke

    Pst…Låter härligt med Bakstuga är imponerad hur du hinner med & har ork Anna

Kommentera