Ibland blir allt upp och ner…..

Har denna veckan som gått inte alls varit mig själv då mycket saker kommit runtomkring, allt har liksom blivit lite upp och ner. Inget jag i dagsläget delar med er här och till alla som pratar runt oss (ja för saker kommer fram till oss också) vill jag bara säga att fortsätt prata ni även om ni inte har en aning om vad saker handlar om är det ju uppenbarligen roligt att prata om vårt liv så jag bjuder på det, prata på ni.

I helgen har vi haft vår första helt lediga helg tillsammans utan att varken jag eller Hjärtat har vart bortbokade. Vi har använt tiden och energin tillsammans för att färdigställa lite av våra påbörjade projekt. Städ, målning, bestiga tvättberg och byta sängkläder. Givetvis har vi också hunnit pizza mys och lite lördagsgodis. Imorgon får vi fortsätta våra projekt.

Lite fick vi gjort idag 🙂
Bjuder också på vår lille ”raggare” Emanuehl 
Nybadad innan läggdags tidigare idag.
Imorgon tar vi tag med ny energi och låter dagen få ge oss det den tänker ge oss. Några saker ska göras klara, familjetid och mys ska också hinnas med. Nu ska jag ta en behövlig nattsömn. Hoppas att ni haft en fin Lördag och att morgondagen blir minst lika fin om inte bättre 😉 Var rädda om er och varandra. Ta hand  om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

4 reaktion på “Ibland blir allt upp och ner…..

    • Just precis så. Och om det är så roligt så bjuder jag på det 🙂 tycker ändå att prata i något man inte har en aning om inte direkt alla gånger sprider en sanning. Jag är inte sådan Att jag pratar om eller i andras liv så för mig är detta svårt att förstå trots att vi har medverkat i tv. Men som sagt är det så roligt att prata och spekulera så får de väl göra det då 🙂

      Kram Kram

Kommentera