Inför Greklandsresan…..

Det har kommit många frågor kring Greklandsresan och jag har lovat er att svara genom ett eget inlägg, så här har jag tänkt svara och berätta för er. Hjärtat jobbar med försäljning och som i de flesta sådana jobb kan man arbeta till sig vinster i en tävling. Denna gången vann han VIP-resan till Grekland tillsammans med kontoret och andra kollegor. Vi åker därför fem dagar själva, utan barn. Det är första gången vi åker bort så många dagar. Barnen ska få vara med Farmor och vänner till oss, vi kommer att dela dom lite för att underlätta  barnvakts jobbet.

I Grekland kommer vi att bo på Club Hotel Casino Loutraki
Bilder lånade från deras hemsida. 
Givetvis kommer jag att försöka hinna blogga, instagramma och uppdatera er här hemma under vår resa, är lite roligt även för mig och barnen att jag kan dokumentera och låta de följa vår resa (även i efterhand). 
Givetvis kommer det att vara lite konferenstimmar men också mycket njut, shopping och annat skoj hoppas jag. Jag ser fram emot en toppen resa med mycket sol. Tillsammans med den bästa i mitt liv och trevliga kollegor 🙂 Vem vet framöver kanske vi åker hela familjen till varmare breddgrader 🙂
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

8 reaktion på “Inför Greklandsresan…..

Kommentera