Inreda, fotografering och fullspäckad helg……

Att inreda betyder väldigt olika för alla. Vi har också alla olika stil när vi inreder. En del blandar gammalt och nytt en del vill bara ha gammalt en del väldigt nytt och minimalt.

För mig är inreda när ett tomt rum ska få själ av möbler, tyger, växter och ljus. Att jag sedan går på bara min egen känsla gör att det blir som jag tycker om det såklart. Och det faller ju inte alla andra i smaken, men det är inte meningen heller. Jag ska trivas i mitt hem. Sedan kan jag dock vara lite snabb innan jag är helt klar. Bara ett exempel som redan har kommenterats är ju färgerna i vår lounge. Gardinerna orkade jag inte byta eftersom jag inte hittat något annat. Nu har jag gjort det och dom ska bytas. Så ni som gnällt på färgkombon den kommer att ändras. Men det var inte dit jag ville komma. 
Utan jag ville bjuda in er till en inredningskurs i Jönköping. Där jag som Living and Room konsulent får ta med mig gäster. För endast 100:- får ni utbildning av Anna Inreder och dessutom se Living and Rooms fina produkter. Alla har nytta av denna kurs som vill lära sig om färger, inredning och stilar. När är detta då? Lördagen den 19 Oktober. Är du intresserad och vill möta mig där maila mig på trollmams@gmail.com så berättar jag mer!

”Att inreda handlar om att plocka fram en personlighet” – Anna Inreder

Helgen gick fort och var fullproppad med mycket saker, fotografering, röj och mycket annat. Vi har bland annat röjt förrådet och sorterat. Börjat med Nathalies rum som ska få nytt golv och tapeter. Givetvis ska hon själv få vara med och inreda 🙂 Ska bli spännande att se hur hon tänker sig med färg och form. Barn har ju ofta en mycket vågad och lekfull inredningsteknik. Vågar blanda färg och väljer helt de som dom tycker om. Lite tapetbutiker ska besökas och givetvis ritas en skiss över rummet. 🙂 Men idag ska jag låta bilarna vila och bara vara hemma. Tvätt och plock men också lite tid med mys i soffan och lek med Trollungarna står på schemat. Hoppas att ni fått en bra start på denna dagen och att ni tar tillvara på den på bästa sätt. Var rädda om er och ta hand om varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Inreda, fotografering och fullspäckad helg……

Kommentera