Inredning, Lugn Söndag och Trötthet……

Igår var jag ju iväg på inredningskurs, julvisning av Living and Room. Min gruppledare med kollegor hade verkligen gjort denna dagen perfekt. Anna Inreder som föreläste var kanon, jag fick med mig mycket matnyttigt och kunde fråga henne lite om min egen inredning. Hon gav massor av tips och nyttiga trix för att få inredningen bra. Mycket av det hon sa har jag gjort i mitt hem utan att egentligen tänka på det som inredningstips. Kanske har jag något där i ryggraden eftersom jag älskar inredning. Nåja Att inreda är ju fortfarande att skapa personlighet. Det håller jag helt med Anna om.

Jag och Anna bakom Anna Inreder
Lite bilder från Visningen av Living and Rooms produkter.
 Härlig del av julkollektionen
 Casablanca fat med juldekoration
 Advent och tomtarna
 Ur den pastelliga kollektionen
 Korg med blombukett
Mustiga mysiga ljuslyktor
Verkligen mycket fint i denna katalog och vill man beställa är det bara höra av sig. TACK till mina gäster som kom också igår, verkligen super roligt. 
Idag har vi njutit av Söndagen. Ätit gott fika, god mat och plockat lite i det vardagliga i hemmet.
Nu är jag grymt trött och det är väl meningen att jag ska vara det nu när det inte är långt kvar. Men det finns så mycket jag vill orka göra innan Prinsen kommer. Men jag får nog inse att tröttheten ska vara här och nu. Snart är det ju faktiskt bara fyra veckor kvar 😛 På Onsdag är det dags för barnmorskan igen, annars är veckan som kommer ganska lugn. Lite besök och fram mot helgen är det disco. Sen är det ju LOV! En hel vecka då vi kan vila upp oss tillsammans hela familjen. Känns behövligt för oss alla. 
Dags att sova nu, ny vecka och ny dag imorgon. Hoppas att ni alla haft en toppen helg. Var rädda om er och varandra. 
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Inredning, Lugn Söndag och Trötthet……

  1. Sv: Åh tack för en värmande och glädjande kommentar om mitt Barilla inlägg! Det värmer och får mig glad.

    Ja vi får väl se, förhoppningsviss tycker du jag är lika skön i verkligenheten som i bloggen, det får vi se på krakelochspektakelmässan! 🙂

    Kram goa du!

Kommentera