Internet, dator och nytt hem….

Lång tid sedan jag skrev. Dagarna går fort och när internet saknas är det också svårt att blogga som man vill, ja allt blir lite komplicerat då jag inte riktigt gillar att använda mobilen och dess lilla skärm. Men ikväll tvingar jag mig.  Jag vill uppdatera och jag vill föreviga. För er och för mig själv. I min dagbok.

Det händer mycket här. Efter att ha flyttat till vårt absoluta drömhus finns det mycket att plocka i.

Ja alltså kartonger, säckar och annat. För äntligen har vi hamnat i ett hus som inte kräver mycket renovering. Äntligen har vi fått ytor och känner att vi alla får plats. Vi kan med andra ord lätt säga att vi hittat hem!
Trots att det är mycket att göra med en flytt så känns allt så bra och lugnet har verkligen lagt sig över hela familjen. Ni som följer vårt liv på instagram har både sett och fått läsa min tacksamhet och vår nöjda känsla.
Men på grund av saknaden av internet och dessutom en trasig dator har det blivit svårt att uppdatera och dela med er vad som är omkring oss. Jag hoppas att detta löser sig snart.
Mitt i allt detta har vi också haft dop för vår fina Evangelinah och tillsammans med fina vänner och Familj har högtiden firats med underbara presenter och umgänge.
Rut Wilja Evangelinah
Tack alla fina för att ni ville vara med och för så fina gåvor till vår lilla Prinsessa.
Nu stundar det jul och jag älskar verkligen julen. Med alla julmarknader, ljus, glögg och umgänge. Gott att äta, tända brasor och samvaro. Ja ni förstår. Med vår omgivning runt huset längtar jag för första gången efter mycket snö. Tänk vilka härliga vyer vi får då.
Nu hoppas jag på en mycket vit jul. Och dags att skriva en liten önskelista, kika efter julklappar och bara göra huset julmysigt.
Hoppas att ni har det fint och att ni ser fram emot något med julen oavsett i vilken situation ni befinner er. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

2 reaktion på “Internet, dator och nytt hem….

 1. Så underbart att ni funnit ert drömboende & det ser härligt ut ♡ …
  Jag har ju bara tyvärr hälsat på via Insta,men…Snaaart ses vi 🙂

  Naw,sötaste lilla sessan Evangelinah nydöpt ♡
  Tack för vackert dop & gotti finaste tårta!
  /Puss & Kram

  Pst…Den vyn ute ser underbar ut,hoppas det blir lite vinter snart & …
  Tänk snart kommer Juletiden sååå mysigt!

 2. Jag igen hihi
  Åh,Anna så fint ni bor synd bara att det inte låg närmare ♡ ….
  Tack så hjärtligt rundvandringen i ert nya fina coola & fantastiska hus – Sååå läckert & du har gjort det så juligt & mysitgt,riktigt fint!

  /Kram på Er alla
  L♡VE YOU ALL!

Kommentera