Jag Älskar A-Ö Del 2

Hytten från båten får stå för Quality. Kvalite när den är som bäst för kryssnings älskare som vi.

P yssel allt i ifrån scrapping till sömnad men också tapetsering av möbler, väggar eller målning.
Q uality ja alltså kvalité. På olika saker som kläder, möbler, resor och annat.
R omantik, rött och rosa. Romantik med ett glas vin och bara varandra eller något annat mysigt. Rött och rosa är favoritfärger.
S olen och shopping. Solens strålar, värme och upp & nedgång. Shopping i allt från mat till kläder, från billigt till dyrt.
T rollungarna, Troll och Teman. Jag menar söta små Troll och givetvis mina Trollungar. Teman i dukning vid bjudning, fester, inredningar och annat.
U mgänge. Med underbara vänner och familj.
V ioltabletter i en ask och vitt. Färgen vit i inredning eller möbler.
W inter – Vinter. Jag har aldrig egentligen älskat denna årstid men kyla och slask. Men nu börjar jag älska den för det vita, gnistrande snötäcket och frostiga träd. Helt underbart för kropp och själ.
X MAS ja julen… denna högtid ger mig allt. Umgänge, mysiga kvällar med värme och ljus.
Y tor Ja då menar jag exempelvis stenens lena yta eller ett rymligt kök med ytor att vara på. Ytor på saker som får mig att känna saker. En mjuk päls på ett djur eller den lena nyfödde bebisens hud. Ja ni förstår.
Z orro… filmen som gick på tv när jag var ung och jag bara älskade just denna film eller var det en serie? Nåja denna får stå för att jag tycker om att se på en bra film tillsammans med mitt hjärta.
Å ar får stå för vatten. Eftersom jag älskar sjöar, havet och åar där det porlar vatten. Vattenfall och rinn ande vatten i naturen. Också något som får mig att känna. Bra för kropp och själ.
Ä rlighet. Jag uppskattar när man är ärlig, oavsett vad det är men man behöver inte i alla lägen säga allt.
Ö mhet ja inte när det gör ont och något är ömt. Utan den ömhet man får av sin käraste.

Detta är nog ett sätt att lära känna någon på djupet. Om man svarar utifrån vad man verkligen Älskar. Menar saker man tycker om går ju säkert att rabbla, som sommar, rödbetor, yoghurt, tights och annat men nu ville jag svara så djupt som möjligt för att jag tror det ger er en bild av hur jag är, vem TrollMorsan är. Och vad hon står för i sitt hjärta!

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Jag Älskar A-Ö Del 2

Kommentera