Jag hinner inte riktigt med….

Tiden går så fort att jag inte riktigt hinner med. Jag försöker njuta av sensommaren, familjetid och att stärka allt. Det går bra men såklart blir bloggen lite åsidosatt emellanåt. Helgen gick så fort att det känns som att denna veckan rent har flugit iväg. Sådär otäckt att man knappt vet vad man har hunnit med. Nu kommer en ny vecka med vanliga rutiner och färdigställande av de pågående projekten som finns. Jag har att göra 🙂 Men det får ta den tid det behöver. Att springa för fort kanske inte alltid är så bra.

Helgen har njutits av härligt sensommarväder med härlig solnedgång bland annat. Här kommer min bild från helgens fina solnedgång.

Att ge denna helgen familjetid var verkligen mysigt och behövligt för oss alla. Det har gett energi, styrka och kärlek. Tid att förlåta, ge och ta. En riktig familjeboost!

Nu har vi avslutat med en soffhäng kväll och dags för sängen nu. Mer uppdatering från mig kommer inom kort. Jag hoppas att ni alla haft en skön helg och att er kommande vecka blir kanon.
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Jag hinner inte riktigt med….

Kommentera