Julen närmar sig….

Julen står snart för dörren och naturligtvis finns det i vårt hus massor att göra innan dess. Jag försöker hinna det jag vill och inte stressa. Julen kommer och att göra den lugn, fridfull och trevlig är mitt mål. Jag hinner inte riktigt med datortid just nu men det förstår ni säkert. Här ska några klappar fixas, skinkas kokas, granen kläs och lite bakning ska hinnas med. Men som jag skrev utan stress.

Matheus är nu vår mysbebis, alla njuter av och med honom. Hjälps åt och tar hand om honom med mycket kärlek och värme. Han är en mycket lugn och snäll liten kille.

Vår underbara Trollunge Matheus.
Imorgon ska vi till BVC för att ta en vikt och träffa sköterskan. Eftersom han mår bra, äter, sover och bajsar är jag inte orolig för att allt kommer se bra ut. Jag ska passa på att köpa lite julklappar och göra lite andra ärenden också. Så nu är det antagligen dags att lägga sig så man får några timmars sömn också. Tänkte att jag skulle försöka hinna med en förlossningsberättelse och mer uppdatering de kommande dagarna, men jag lovar inget så får vi se hur dagarna ser ut 🙂 Och vad jag hinner.
Hoppas att ni har en fin vecka innan jul och att ni inte stressar för mycket. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er. 
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Julen närmar sig….

 1. Ja…utan stress är bra för…Jul blir det ändå 🙂
  Naw…Mormors söte Matheus i dressen han fick,så fin <3

  /Puss på liten kind & Kram
  Pst…Sååå vackert det snöar här 🙂

 2. Ja, försök att inte stressa. Är inte hela världen om du inte hinner med allt. Julen kommer nog bli mysig och trevlig ändå. Fokusera på det viktigaste: familjen 🙂
  Kram

 3. Hej! Kanske lite tidigt att börja prata om en till bebis, men det skulle vara kul om det blev en till för då blir det ju elva små troll som i visan. Kram och God Jul!

Kommentera