Jullar med betydelse – En figur för alla ♥

När jag var på Underbara barn mässan i Stockholm stötte jag på en kvinna som verkligen berörde med sina produkter, FilurDesign. Dels för att de var otroligt fina, nyskapande och lite barnsliga. Men också för att de har en betydelse. Att de ger en trygghet, lugn och ro för såväl barn som vuxna. Speciellt de äldre som faktiskt har levt ett helt liv och som har många saker att ”slåss” med nu när dom är äldre, sjuka kanske och behöver en trygghet att bara hålla i handen. Ja för jag tror att det är så en del faktiskt vill ha det. Någonting som symboliserar lugn, trygghet och ro men med ett stort allvar bakom. Varje figur har ett namn och betyder eller står för något. Delar av intäkterna från dessa Jullar 2012 gick till Röda Korsets kampanj ”Aldrig ensam” för med en Julle vid din sida är du aldrig ensam!

En fantastisk kvinna!

Bakom dessa Jullar finns Holmfridur Hardardottir som redan vid 9 års ålder bestämde sig för att hjälpa andra. Hennes mamma lärde henne tidigt att man vet aldrig vem som är ensam eller utslagen. Det tog lång tid att ta fram FilurDesign men bättre sent än aldrig. Allt påverkar hennes skapande men största inspirationen får hon utan tvekan från barn och speciellt från hennes dotter Tova.
En fantastisk kvinna verkligen! Jag fick träffa henne, prata med henne, se hennes produkter och höra hennes berättelse. Den berörde mig och jag tar till mig.

Jullarna och dess betydelse.

Vilken blev din favorit, och vilken hade du verkligen behövt eller velat ge till någon som har behov av den. Gå in och beställ din egen favorit på FilurDesign.

Produkterna som fick följa med mig hem och jag absolut är nöjd med, påslakan och en babyfilt och fler är på gång att beställas! Alla mina Troll ska få en trygghet i en Julle ♥

Filur Design – Inte som alla andra.
Bilder lånade från hemsidan.
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Jullar med betydelse – En figur för alla ♥

Kommentera