Juni, Juli, Augusti….

Allting är så mycket skönare då 🎶🎵

Här kommer inlägget jag själv har väntat på att få göra. Inte för att jag vill att sommarlovet ska ta slut utan mer för att jag älskar att sammanfatta. Minnas och blicka tillbaka. Dessa månader detta år har verkligen givit så mycket  och en enorm tacksamhet fyller hela min kropp. Jag kommer leva på dessa när mörkret och kyla tränger sig på i vinter. När blåst och regn kommer susa in över hösten, då ska jag plocka fram de varma känslorna, skratten och känslorna från denna härliga tid.

Juni började med student för min fina Alexsander där resan och vistelsen gav oss mängder med härliga stunder. Träffade vänner och njöt av otroligt fint väder. Vi fortsatte med skolavslutningar, midsommar, projekt röja garage och födelsedagar.

Student 2017 ❤

Wilhelmina midsommar 2017 ❤

Juli följdes av fint väder då vi både fick chans till bad, utflykter och resor. Bland annat en tripp till Norge, Linköping och Tidaholm. Det blev mycket lek och vi umgicks med vänner både hemma och borta. Vi besökte lastbilsutställning och familjen har fått mycket tid tillsammans.

Från Norgeresan 2017 ❤

Evangelinah på roadtrip 2017 ❤

Augusti och de sista veckorna innan skolstart gav massor av nya bekantskaper. Andra storfamiljer som vi varmt välkomnat hem till oss. Fyra familjer också med många barn. Så härligt. Vi har besökt roliga platser som Hagaland och familjefesten i Mariestad. Barnen har fått leka, samarbeta, dela med sig och träffat nya vänner.

Hagaland ❤

Familjedag i Mariestad med kostnadsfria aktiviteter för hela familjen. Sockervadd, hoppborgar, bågskytte, backklättring, åka vagn bakom traktor och tårtbuffe. En riktigt härlig dag.

Dessa månader har vi både fått och gett presenter, bebismyst och handlat materiella saker. Både ny bil, husvagn, barnvagn, telefon och leksaker har det blivit. Fått halsband, blommor, choklad, kläder och varma kramar. Vi har ätit massor av gott både blivit bjudna och bjudit, grillat, lagat och bakat, både kallt och varmt. Vi har njutit av solnedgångar men också uppgångar (vilket är ovanligt för att vara jag). Vi har fått se både sjöar och hav. Bevittnat regn och härliga regnbågar. Håret har blivit blekt, kroppen brun och ögonen glansiga av solens varma stålar. Vi har skrattat, gråtit (av lycka) och busat. Blivit av med blöjor, prylar i garaget och hår som klippts. Jag är nöjd. Mer än nöjd. Vilka månader. Vilken sommar. Vilket sommarlov. Med enormt mycket värme, tacksamhet och kärlek lägger jag mig ikväll och ser fram emot skolstart imorgon. Ja även om jag redan nu längtar till nästa lov så ska jag med glädje, energi och engagemang låta skoldagar glida fram.

Bebismys hos vännerna ❤

Solnedgång hemma ❤

Med massor av värme och kärlek önskar jag er alla en fin sensommar, en färgstark höst och en vit vinter. Jag önskar er massor av härliga dagar, fina besök och härliga platser. Ta hand om er och varandra.

❤ Kärlek till er alla❤

Varma Kramar

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

5 reaktion på “Juni, Juli, Augusti….

  1. Varför valde du att inte bo nära din son Alexander? hur ofta ses ni och har ni en bra kontakt idag? Vad gör Alexander idag, vad studerar och bor han med sin far? Umgås ni något med din mans föräldrar?

    • Jag bor inte i närheten av min son på grund av att jag har familj och vänner här nere. Vi valde att han skulle bo hos sin pappa när ham var 3 år vilket var bäst då. Vi har bra kontakt även om vi inte kan umgås ofta då avståndet är långt. Han är 19 år i september och har läst färdigt på gymnasiet. Han bor med sin far i Skellefteå. Min mans far finns inte och hans mor bor på hemmet.
      /TrollMorsan

Kommentera