Kalas, Besök av vänner & Arbete

Igår var en fantastisk dag med sol och underbart väder, dessutom full fart. Jag lämnade Nathalie på Sommarland med vännerna och prata en stund där. Fick skynda mig hem för att hinna göra lunch, duscha och göra klart alla inför kalaset hos barnens kusin. Vi kom iväg och fick träffa morfar, kusiner och jag två av mina syskon. Var riktigt trevligt och jag kan säga att Emanuehl somnade direkt i bilen efter att ha myst och gosat med morfar en stund.

I bilen på väg hem (lånad bil då vår var utlånad.)

Väl hemma igen hade redan vårt besök anlänt. Maarit med familj kom på besök och det grillades korv, fikade på otroligt god rabarberkaka med vaniljvisp som goa Maarit gjort. Vi skratta, prata, gick husesyn och hade en riktigt trevlig sommarkväll. Det var verkligen super trevligt och vi gör så gärna om detta många gånger ♥ Tack kära vänner för att ni kom!
Kvällen gick fort och barnen hamna i säng. Trötta som vi också var efter en hel dags grejande gick vi och la oss också. Hjärtat och vännen Emil har rensat hela källaren i helgen och är även där nere idag. Själv ska jag också arbeta idag. En visning igen och det ska bli kul. Även denna gång ska jag till vackra Hjo 🙂 (dock utanför)

Vacker vy ut över Vättern, Hjo.
Medan jag jobbar idag ska övriga till Stellas lekland och visst kommer dom ha kul, det vet jag. 
Nu önskar jag er alla en underbar Söndag. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Kalas, Besök av vänner & Arbete

 1. Låter som det vart en riktigt mysdag härligt 🙂
  Skojsigt med Stellas lekland för alla barna' & Lycka Till på jobbet utanför Hjo/Kram på Er alla!

  Pst…Vackert Hjofoto

  • Eftersom jag hade lånad bil åkte han framåt denna resa men i vanliga fall åker han givetvis bakåtvänd i vår egna bil. Ägaren till bilen har sin treåring i denna så jag antar att vi alla tänker olika. När ä det okej att vända barnen? Hur gör man med åksjuka barn som inte klarar av att åka bakåt? Hur tänker det föräldrar som inte har bilstolar till sina barn mellan 7-10 år? Vi har bilstolar till alla våra barn. Ja utom Nathalie nu då som både är 12 år och lång.

   Kram Kram

 2. Okej vad bra att ni har det i er bil. Man ska ju inte vända barn framåt förens de är 4år… Och vad jag vet så gör det en enorm skillnad vid krock.

Kommentera