Kalas, Kalas och ännu mer firande :)

Helgen har ännu en gång gått förbi med en rasande fart. Om man får så mycket gjort egentligen det vet jag inte haha. Men har i alla fall  tagit hand om tvättberget som jag än en gång låtit gå alldeles för långt innan jag tog tag i, att jag aldrig lär mig. Hjärtat har tillsammans med bästa vännen Emil byggt på nästa rum, ja vi bygger upp ett litet sovrum i källaren och själv inväntar jag inköp för att få klart styling i vårt sovrum. Letar just nu lite möbler och annat på diverse loppisar, webbsidor och annat. Men Rom byggdes inte heller på en dag så tiden får bero.

Helgen har också inneburit firande. Timothy var på kalas hos en klasskompis och hade haft det jätte bra. Vi fortsatte snabbt till en liten kusin som fyllde fem år. Där vi fick tårta och leka 🙂 Mycket trevligt. Dessutom fick jag en present från min fina syster, bara för att ”gåvan skrek mitt namn” hihi. Så söta små ”tegubbar” fick jag och jag älskar dem verkligen! Tack IGEN kära Maddix.

Köpa från butiken Etiger i appen Wish för 25:-/st men finns säkert på andra ställen också. 

Idag har jag varit iväg för en visning och även där blev det kalasande för Pappan i huset fyllde år i morgon så på fikabordet stod en riktigt smarrig tårta 🙂 Blev en bra visning och jag är riktigt nöjd!

Tack alla härliga för denna helg!

Jag hoppas att ni alla haft en toppen helg och att ni får en bra start på den nya veckan imorgon.
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

15 reaktion på “Kalas, Kalas och ännu mer firande :)

  • Alla kommentarer granskas men det finns också en skräppost. Är det så att man saknar en kommentar man vet att man lämnat får man gärna höra av sig. Skräpposten missar jag att kolla ibland. Och ja det är jag som granskar.

   Kram Kram

  • För jag reagerar ibland har folk skickat en kommentar till dig med ett frågetecken "?"
   Men personen får inget svar av dig. Har du missat dem då?

  • Jag hinner inte alltid svara på kommentarer med frågor. Går tillbaka ibland och svarar men kan också glömt eller missat. Vet ni att ni frågat något men inte fått svar, upprepa frågan så får jag en påminnelse på att ni ställt frågan.

   Kram Kram

 1. vilka söta små tee gubbar. väldigt häftiga. och tack för besöket i helgen ni vet att ni är så välkomma. så roligt att se hur våra små killar växer tycker jag. när dom är så nära i ålder. 🙂 kram kram

  • Hej!
   Jag åker gärna om du vill. Annars bor en konsulent i Habo 😛 Men kommer just nu inte ihåg vad hon heter. Maila mig på trollmorsans@gmail,com så ska jag ta reda på det.

   Kram Kram

Kommentera