Kräftskiva, omväxlande väder och besök…

Igår var vi iväg på kräftskiva eller familjemys som jag hellre skulle säga. Tillsammans var vi fjorton barn och fyra vuxna 🙂 Otroligt mysigt med huset fullt och det tror jag vi båda familjer tycker. Vi var hemma hos våra vänner där barnen lekte, vi åt goda kräftor och räkor. Barnen fick rida häst och vi fick chans att ha vuxet sällskapsprat 🙂 En riktigt mysig kväll och vi tackar er stort och hjärtligt!

Kräftskiva en av sommarens höjdpunkter enligt mig.
Idag har vi haft regn mestadels hela dagen men i skrivandes stund är det faktiskt sol men med mörka moln lite runt om. Omväxlande kan man säga. Barnen leker, jag tvättar och Hjärtat är på sitt favoritställe I KÖKET! Han gör god mat, lite av söndag middag 😉 Ska bli gott och visst är det skönt att någon annan tar hand om matlagningen 🙂 
Vi har också besök av vår kära vän Robert och hans hund, vi pratar och har fikat god paj som Nathalie gjort. Han ska stanna över middagen med oss, sedan får vi se om det kan bli en film ikväll när barnen somnat, det skulle vara skönt denna härligt lugna söndag.
Snart börjar skolan igen och då är det mycket att stå i. Men till helgen åker jag på Mammabloggkryssning vilket ska bli mycket mysigt och roligt.
Jag hoppas att ni har en fin helgdag och att ni är rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

6 reaktion på “Kräftskiva, omväxlande väder och besök…

Kommentera