Krispigt…

November ger omgivningen runt vårt hus nakna träd, kyligare grader och frost. Idag har solen ändå bjudit på sina varma strålar och himlen helt blå. Fruset och ändå så fint. Har givetvis tagit med mig kameran ut och förevigat.

Helt magiskt att få krispigheten på bild.

När kärleken visar sig i naturen.

Även om kylan och kommande tid får mig att krypa under en filt och gömma mig så måste mitt fotografiska sinne säga att det är sååå fint. Tänk ett helt vitt vinterland med glittrande snökulor i solens strålar. Åh kameran får gå varm. Nu trots allt hoppas jag på en vit vinter.

Nu ska jag fortsätta med projekt stoppa barnen i sängen (några kvar att lägga) och sen ge mig tid för julplanering. Har ni planerat? Köpt klart klapparna? Gjort önskelistor? Hur mycket har ni fått klart? Jag älskar julen men är dålig på att göra klart allt tidigt 🙈 Berätta gärna hur ni gör.

Var rädda om er. Varma kramar

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

2 reaktion på “Krispigt…

  1. Jag brukar be våra grabbar att de ska fundera på sin önskelista redan i slutet på aug/sep. Då har jag god tid på mig att planera och handla vad de önskar sig. När man har 4 grabbar så det blir det svårare och svårare. Mycket av alla leksaker ärvs, så det är svårt och önska sig nåt nytt.

Kommentera