Kungligt firande, Gott sällskap & Nya bekantskaper….

Oj tiden går för fort, kan vi bromsa liite 😉 Helgen gick i en rasande fart med firande av vår älskade Timothy. Sju år och ett år äldre, en större kille och så duktig. Glad och nöjd över både paket, umgänge och mat. Givetvis var även tårtan en favorit 🙂

En av helgens tårtor.
Han firades verkligen kungligt med godaste maten, trevligaste umgänget och så bra födelsedag att han somnade gott på kvällen.
Födelsedagskungen

Vi har haft gott sällskap av vänner och helgen har verkligen gett energi på alla sätt. Även nya vänner till oss har varit här för att fira och umgås. Riktigt trevligt och jag är så tacksam att vi har funnit varann. En familj med tre barn i åldrarna som på våra. Vi kan samarbeta med både matlagning, disk och plock vilket är toppen. Vänner med riktigt stort och gott hjärta. Så glad att vi funnit varandras sällskap.

Även idag har vi haft besök, lagat mat tillsammans och barnen har lekt. Riktig höjdpunkt på denna gråa och trista dag. Har varit mörkt, regnat och bara trist. En sådan där dag då jag bara blir frusen och trött. Gillar hösten med alla färger men går ner mig lite i höstens mörker och kylan som den bär med sig. Men min kropp gillar verkligen inte kyla, regn och mörker. Har ni någon årstid som ni går ner i lägre mode?

Nu ska jag ta vara på mina sovtimmar. Vila mig och sova gott. Hoppas att ni har det riktigt fint och att ni får en god natts sömn. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Kungligt firande, Gott sällskap & Nya bekantskaper….

Kommentera