Kurs, Barnvakt & Besök

Kursen på sjukhuset gick bra men kändes som att tiden gick för fort och att man gärna hade lärt sig en hel del mer. Men det viktigaste sitter kvar och efter sommaren kommer man få tillfälle att gå kursen igen för att fräscha upp minnet en gång till. Dagen medförde att det blev lunch på stan vilket var mycket uppskattat av vår underbara dotter 🙂 Att få sitta ute i solen var underbart. Gott var det också.

Salladsbordet innehöll mycket gott & Grillad kyckling med limesås var super.

Övriga små barn hade vi lämnat hos pojkarnas lekkamrat, vilket verkligen var super snällt. Allt hade fungerat jätte bra och dom hade varit snälla. Emanuehl hade dock vägrat att äta mat, men det gör han hemma ibland också så det är inget konstigt. Han fick mat när vi kom hem istället. Tack snälla Millan för hjälpen!

Emanuehl på vägen hem från barnvakten.

Då fick vi också besök och det var trevligt. Barnen hade massor att berätta och huset blev omtyckt. Det blev inte ett jätte långvarigt besök så när hon gett sig hem åkte vi ner för att förbereda husvagnen med att mörka upp förtältets pinnar, kika lite i vagnen och göra den startklar inför uthyrningen. Barnen och även jag blev super sugna på att åka ut en sväng när förtältet monterades upp för att ses över. Åhhh vad jag längtar efter husvagnssemester nu. Ja och det gjorde barnen också 😛

Nu är det sent och efter denna kunskapsfyllda dagen är jag super trött. Dags för sängen för att orka med imorgon igen. Då har jag två samtal med fröken också ett för Timothy som börjar efter sommaren och ett för Noha som gått förskoleklassen klart nu snart (skolavslutningen är på Fredag). Sedan är det dags för vår Greklandsresa så en hel del finns att förbereda och fixa i veckan innan det är dags att åka.

Nu önskar jag er alla en riktigt godnatt. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Kurs, Barnvakt & Besök

  1. Så bra att kursen var givande & mysigt att ätagod mat ute :)Härligt med barnvaktshjälp mé & skojsigt med besök,att greja i/med husvagn förstår jag lockar ut på en tur hihi Hoppas allt blir bra inför skolavslutning & Greklandsresan-så härligt för er/Kram på Er & ha en fin dag 🙂

Kommentera