Kusinkärlek

Den där bonnläppen 😉 ja alltså barnens kusin och inget annat! Christopher. Barnen älskar honom och det blir alltid stimmigt när han kör in på gården 🙂 Han är otroligt omtyckt. Även om han kan säga ifrån och bestämma så är han den där kusinen som barnen verkligen har den där goda kärleken och kontakten till. Christopher är en kille som jag verkligen beundrar. Han har strävat efter en dröm hela sitt liv och han har aldrig släppt den. Han har inte gett upp, han har stött på hinder men han har tagit sig ur dem. Nu är han där och har fått sitt drömjobb! Starkt jobbat och du är verkligen grym! Och trots att Timothy säger att du är en bonnläpp i Tv så vet du att det är med kärlek och glimten i ögat på ett barn som han säger så 😉 Den helgen vi spelade in fick vi så mycket härlig tid med dig. Badet, hemma gjord pizza, mysstunder och lite sofftid! Verkligen så mysigt. Snart får vi boka in att ses igen, det går ju lite tid mellan gångerna men det är ju inte konstigt då man faktiskt lever sina liv med jobb, barn och annat. 
Christopher har också en kär syster, Mathilda. Hon bor en bit ifrån oss och kontakten är inte riktigt densamma men när vi träffas är det härligt mysiga stunder! En tjej med skinn på näsan och en otroligt glad och utåtriktad attityd. Gillar henne skarpt och kan ibland avundas henne den styrkan hon har. Hon står upp för allt hon gör och tycker! En riktig powergirl! Du är bäst!
Ni är bäst!
Kusinkärlek. Mys!
Barnen har fler kusiner men tyvärr är kontakten inte den bästa. Men allt går att ändra på om man bara vill 🙂 
Kärlek till er alla!
Image and video hosting by TinyPic

9 reaktion på “Kusinkärlek

  1. Vi gillar honom också. Han ser cool ut. Min tjej Wilma, 4, vill se avsnittena i badhuset om och om igen. Vi har alla avsnitt bandade på digiboxen 🙂

    Stor kram till er alla
    Mona-Lisa i Finland (med familj).

Kommentera