Kvalitets tid, Kärlek och Konsert…..

Började dagen tidigt idag, åkte hemifrån och mot Hjo i en underbar soluppgång.

Frostiga och krispiga träd men som ju längre mot Hjo jag kom blev bruna. Vitfrostiga granar blev gröna och solen steg högre på himlen. Vårkänslan infann sig och värmen från solen gjorde sig gott i min själ. Att sedan få sådan kvalitets tid med mamma en hel dag gjorde verkligen min dag toppen. Vi började med frukost, en promenad längs vattnet och i parken med massor av fotografering fortsatte med en god lunch på Hamnkrogen. Sedan fortsatte vi en promenad med shopping. Handlade lite rekvisita till mina visningar för att kunna presentera mina produkter på ett fint sätt för mina gäster. Nu ska jag bara komplettera med lite mer produkter till min visningskollektion. Bilderna från denna dagen kommer i ett eget inlägg eftersom det blev så många bra och jag kan omöjligt välja ut bara några få.
Väl hemma igen fick jag bara hämta upp Mhy för att sedan tillsammans med en vän och hennes dotter åka in till stan för att gå på deras konsert. Dom har i skolan skrivit egna låtar som skulle sjungas. Alla Falköpings tredje klassare stod för en brakfylld konsert med massor av kärlek. Så duktiga dom var och så påhittiga texter dom skrivit. Man blir verkligen stolt som mamma.
Denna dagen har verkligen innehållit mycket kärlek och jag är verkligen helt fylld med energi, värme och glädje. Verkligen en dag fylld med kvalitetstid. TACK alla för denna dagen!

Nu ska jag ge lite av min tid till mitt stora hjärta som jag inte träffat på hela dagen. Prata lite, kramas och få en liten stund i soffan med tvmys. Kärlek på hög nivå alltså.
Jag hoppas att ni alla haft en toppen dag och att ni får en skön kväll. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

5 reaktion på “Kvalitets tid, Kärlek och Konsert…..

 1. Mmm…En ljuvlig dag om än lite hostigt hihi & riktigt vackert foto du tog på hitresan!
  Så underbart med brakfylld konsert med massor av kärlek förstår att det känns i mammahjärtat 🙂
  Ha en underbar Fredag/Kram på Er!

 2. Ja visst var barnen duktiga! Jag hade två av mina töser uppe på scen. Alla 250 barn skötte sig exemplariskt! Hoppas Falköping kommer göra sånt här med barnen fler gånger. Med eller utan James Holligworth. 🙂
  Kram M

 3. Åhh, du är fantastisk! Fattar inte hur du får ihop allt. Två stora hus att renovera, ett som inte blev sålt, jobb åsså farmor på annan ort.
  En liten fråga bara, hur ska ni rodda två hyror? Det höll på att knäcka oss i höstas…
  Lycka till!

  Kram kram Louise i Timmele

  • Åh tack för dina ord!
   Nu är det inte så mycket renovering med vårt nya hus så det känns inte som att vi har två hus att renovera 🙂 Hyrorna har vi givetvis budgeterat med så att det går ihop annars hade vi inte flyttat. Vi har löst många bitar för att ekonomin ska vara på vår sida trots att vi är en stor familj och då menar jag med att vi båda ska jobba, vilket givetvis ger lön. Vi strävar efter att få en hög levnadsstandard trots att vi är många. Vi vill ta kål på de tankar kring att bara för att man har många barn har man inte råd, eller en dålig ekonomi. För i alla fall behöver det inte se ut så 🙂

   Kram Kram

Kommentera