Kvällsnöje med symaskinen, Paket & Linas Matkasse

Igår kväll hade jag eget kvällsnöje. Hjärtat var iväg och jag plockade fram symaskinen. Fick bli ett babynest till Prinsen i magen. Ni som följer mig på instagram har redan sett det. Var riktigt roligt att få plocka fram symaskinen efter så många år. Ja för sist jag sydde på maskin det kommer jag inte ens ihåg 😛 Nu fick jag blodad tand så jag ska sy lite mer saker. Måste bara en sväng in på Hem & Hobby i Hjo och kanske till RebDesign i Tibro som säljer fina tyger och till bra priser 🙂

Har fått avier på paket också 😛 Ja jag har shoppat lite och har ju väntat ett tag på dom. Idag ska de hämtas och fler paket väntar jag på. Så roligt att få hem paket och när man känner sig nöjd över sina köp är det ännu bättre. Planerar just nu lite julklappsinköp också.. det blir inte så mycket och stor sådär, vi är nöjda hela familjen om vi får umgås, äta gott och bara ha en mysig dag. Men givetvis ska det köpas några saker. Barnen har börjat sina önskelistor och jag har en hel del att kika efter 🙂 Men blir nog en sväng till Ullared tror vi ändå, är så mycket annat vi behöver som jag ändå tror lönar sig att köpa där. Dessutom vill tjejerna så gärna ner dit så det får bli lite av en utflykt med dom 🙂 Vi har stor bil så kanske kan man få med sig någon av våra vänner också 🙂

Vi testar ju Linas matkasse och är faktiskt mycket nöjda. Igår blev det höstsoppa och den uppskattades av alla, vilket var roligt. Idag ska det bli kryddiga köttbullar och potatis 🙂 Kommer bli perfekt. Att matkassen dessutom innehåller ekologiska råvaror och massor med tips och recept gör det ju ännu roligare. Har du testat matkassen? Har du några tankar eller tips?

Fotade vår baksida igår… Underbart med naturens spel:

Solnedgång och Trolldimma på samma kväll. Otroligt!

Nu är det dags att fixa lite här hemma och ägna sig åt läxläsning. Lite middag och sedan är det dags för föräldramöte för Nathalies klass. Hoppas att ni alla har en fin dag/kväll.
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er. Fånga dagen.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

6 reaktion på “Kvällsnöje med symaskinen, Paket & Linas Matkasse

  1. Sådärja! Då var vi av med det hemska rosa trollet som inte riktigt hade med saken att göra. Fint med bilder på barnen! Men ta bort det ena hjärtat i vänsterspalten som hänger ut över texten, det bara stör.

    Hej hej.

Kommentera