Länge sedan nu & Lilla W har anlänt…..

Sitter vid en sprakande kamin och inser att nu måste jag skriva ner mer här, tiden går så fort.

Oj redan 3 veckor sedan vi berikades med en liten dotter. Det har hänt mycket sedan jag skrev sist. Just denna period har jag inte haft orken eller lusten att skriva men jag förstår att det finns ni som både oroar er och undrar vad som händer. Hur vi mår och hur vi har det. Så nu är jag tillbaka och ska återberätta litegrann.

Vi har tagit oss igenom någon influensa av något slag men är nu bättre. Innan förlossningen var jag sjuk och givetvis blev jag sämre efter att lilla Wilhelmina kommit. Jag har fått vila och ta igen mig mycket, men också bara lärt känna den lilla.

Wilhelmina föddes 28 januari kl.06.33 4040g 50cm Så ljuvlig och så fin.
Förlossningsberättelsen kommer vara kort men kommer i eget inlägg 😉
Wilhelmina 3 veckor
Vad har hänt de senaste tre veckorna sedan hon kom då? Oj det har varit utvecklingssamtal med alla skolbarn utom ett och det är så kul att höra de fina ord vi fått höra om våra barn. Vi har ju såklart haft lite besök och vi har myst hela familjen. Men för att ni också ska få lite mer inblick ska jag också berätta lite kring det jag skrev i höstas. Jag skrev lite om speciella behov och att vi har ett barn som inte trivs. Nu har hen fått byta skola och allt har verkligen fallit på plats. Hen är gladare och mycket mer skolintresserad och har fått ny vänner. Att lyssna på dennes önskan var det bästa vi kunde göra för nu har det verkligen blivit så mycket bättre. Jag har så mycket mer att berätta för er men får ta en sak i taget och nu måste jag nog mata en arg liten Wilhelmina 🙂
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Kärlek till er alla.
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

13 reaktion på “Länge sedan nu & Lilla W har anlänt…..

 1. Grattis till lilla Wilhelmina och så skönt att det känns bättre för hennes äldre syskon som nu trivts i skolan! Så jobbigt när de inte gör det. Bamsekramar

 2. Hej! Frågade i tidigare inlägg men fick inget svar, kanske du missade så jag frågar igen ☺ har din man fått något nytt jobb och vad gör han nu? Trivs han? Har du något jobb att gå tillbaka till och vad har du haft för jobb tidigare? Vill du plugga i framtiden o isf till vad? ☺

  • Hej och stort förlåt att jag inte gett dig ett svar. Min man och jag är just nu föräldralediga båda två. Vi drev ett eget företag innan men som vi satte i konkurs. Jag jobbade också som säljare för ett inredningsföretag förut. Tyvärr gick det företaget i konkurs och jag har letat mig vidare men blev föräldraledig. Jag ska börja studera till inredningsarkitekt. Min man håller utkik efter säljjobb då han är säljare.
   Ledsen att svaret dröjt.

   TrollMorsan

   • Tack för svar! Mysigt att vara hemma båda två! Men tar ni föräldrapenning för varsitt barn då? Är det inte svårt att klara sig ekonomiskt? Känns det fortfarande lika klart med barn för er båda?

    • Vi är föräldralediga på var sitt barn ja. Vi klarar oss ekonomiskt. Och barnfrågan har vi inte pratat igenom nu men står kvar i samma känsla som förut.

     /TrollMorsan

 3. Förresten fattade jag det som din man kör lastbil nu? Du postade bild på det.
  Har du bloggen som inkomst också?

   • Ok men vad mysigt det måste vara att kunna vara hemma båda. Det är få förunnat. Men kan ni njuta av det ordentligt? Eller kommer ofta oron över att dagarna ska ta slut och ni är utan arbete? Hur länge tänker du vara hemma med w?
    Ska vara hemma sjäv till aug och sedan har jag inget att gå tillbaka till. Försöker njuta men samtidigt finns ju lite oron där vad man ska göra sen. Dock har min man fast jobb med bra lön så vi klarar oss ekonomiskt.
    Känner inte ni oro? Är det svårt att hitta jobb omkring där ni bor?

    • Ja det är jätte mysigt att kunna vara hemma båda två, eftersom Christian inte varit föräldraledig på väldigt många år känns det jätte lyxigt. Vi njuter ordentligt men samtidigt lägger vi planer kring framtiden. Jag ska vara hemma till januari och sedan ska jag studera. Christian ska faktiskt på intervju i nästa vecka. Om det finns mycket jobb häromkring beror nog på vad man söker och hur ”kräsen” man är. Eftersom planen är lagd känner jag mig inte orolig.

     /TrollMorsan

 4. Vad är det för utbildning du planerar att gå, är det någon yrkeshögskola? Eller högskola? Finns den nära er då?
  Verkar det lätt att komma in? ☺

  • Jag ska läsa inredningsarkitekt men också lite strö ämnen då jag inte har gymnasiekompetens. Ska läsa på distans men det finns också en hel del skolor runtikring. Vi bor både nära Mariestad, Örebro och Karlstad. Om det är lätt att komma in på diverse skolor vet jag inte.

   /TrollMorsan

Kommentera