Långhelg, presenter & jobb….

Vilken långhelg, med så fantastiskt väder och allt kan avnjutas ute. Hela dagarna är man ute och leker, grejar och fyller släpkärror med skräp. Däremellan jobbar jag, får besök av bästa vännen och även fadder till Emanuehl. Eftersom hon varit i flyttartagen har inte tid funnits för att träffas innan. Vi pratade, gick rundtur i huset och trädgården. I present i efterskott fick han en jumpsuit.

Tack så hjärtligt för besöket och den fina dressen! Och det söta kortet… 
det får jag fotografera och visa er andra sedan.
Givetvis har jag hunnit med lite shopping också. Var inne på Karlssons i Mariestad och fixa lite presenter och  annat smått och gott. Jag fann också tofflor till barnen vilket dom allihopa behövde så såhär ser det ut i hallen nu 😉
Lite suddig bild men så är det med en mobil som börjar ge upp på många sätt :/ nåja den fungerar att prata i i alla fall 😛 
Idag ska jag köra stora tjejen till Skara Sommarland där hon ska få vara med sin nya kompis hela dagen och sedan sova över. Jag och några barn ska på kalas hos kusinen i Tibro. Ja vi kan inte åka alla då Hjärtat lånat ut bilen över dagen till en kompis som skulle ha svensexa, hoppas dom får det riktigt roligt! Men med denna sol får dom det nog toppen. 
Imorgon är det dags för jobb för min del, övriga familjen ska åka på Stellas lekland vilket barnen har sett fram emot hela helgen! Även Måndag är fullbokad med utbildning av kolhydratsberäkning, läkarbesök för Hjärtat, besök hemma och jobb för min del 🙂 Ja dagarna går fort 🙂 Snart är det dessutom skolavslutning. Många frågar när vi ska åka till Grekland och det är direkt efter skolavslutningen, Lördag morgon lyfter planet. 
Nej nu ska jag förbereda lite innan det är dags att köra till Skara och kalas i eftermiddag. Önskar er alla en riktigt toppen dag med massor av sol & kärlek. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Långhelg, presenter & jobb….

 1. Åh,vilken fin jumpsuit 🙂
  Hihi Det var några "Foppatofflor" i fina färger…
  Skoj för Nathalie att åka till Skara Sommarland & ZZzZzzZ över hos nya kompisen,tänk när man gjorde det fniss

  Önskar er en härlig dag i denna ljuvliga ☼
  /Kram på Er!

 2. Jumpsuit (dvs pyjamas för alla) och plasttofflor är det ABSOLUT FULASTE och mest osmakliga man kan ha i sin garderob..

  • Pyjamas är skönt när man är liten 🙂 Och de må hända att dom är super fula men ack så sköna och barnen älskar dem, åtminstone mina 🙂
   Tur också att smaken är som baken 🙂

   Kram Kram

Kommentera