Layout, Ledsnat & Kalasinbjudningar

Som ni ser har det ändrats lite i layouten i bloggen. Första headern hade jag gjort själv denna har min älskade mor pillat ihop. Det kommer ju att ändras lite ändå framöver eftersom ett foto på Prinsen kommer att komma sedan 🙂 Annars blev det faktiskt bra. Tack snälla mamma för att du hjälpte mig och dessutom finns där för att ”bolla” med. Jag är inte alls kunnig eller duktig på detta med layout, webjobb osv, men man får helt enkelt göra det man kan och att ha fixat själv kan faktiskt kännas riktigt roligt. Nu var det dock mammas header som blev bäst så jag ska inte alls ta åt mig äran. Tack Mamma.

Magen i vecka 37 (36+2)

Nu har jag ledsnat på att ha mage stor som en ballong 😉 Trots att den är mindre denna gången så har jag nu nått den punkt då jag är ”färdig”. Ja ni får ursäkta att det blir mycket inlägg om just detta men nu är jag trött på att vara trött, trots kanon blodvärden så känner jag mig fysiskt och psykiskt  trött. Nu önskar jag att Prinsen vill komma snart, men är ändå inställd på övertid eftersom det har blivit så de senaste gångerna. Men vem vet, vi får se när det kör igång. Förra gången hade jag inte ont alls innan dagen innan han föddes så lite av 0-100 är liksom processen… och hellre det än att gå runt med smärta i flera månader innan det är dags 🙂 Jag ser fram emot att få bebisen nu och här hemma längtar de jätte mycket. Nåja lite gnäll får det vara eller hur?! Men nu ska jag sluta med det…..

Barnen har fått kalasinbjudningar i veckan och ska imorgon och på lördag på kalas. Roligt att se barnens glädje och förväntningar inför detta. Noha ska kläs ut men Theodore ska på grabbfilmkväll. Så fort det kommer en inbjudan är barnen som uppe på moln, så roligt att höra dem. Så under dagen imorgon får jag fixa lite presenter till de två grabbarna som fyller år.

Idag hämtades mina paket också, hela FYRA stycken. Och snart kan jag visa er lite av innehållet 🙂 Men först är det kvällrutinerna och natta små pojkar. Redan Fredag imorgon och denna skolvecka är slut… tänk vad fort det går egentligen. Nåja jag önskar er alla en toppen kväll.
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

9 reaktion på “Layout, Ledsnat & Kalasinbjudningar

  1. Lite gnäll i slutet är befogat, det är tung och man är trött och vill ju bara träffa lilla bebisen. Själv går jag in i V30 imorgon och det känns som en hel evighet tills bebisen kommer och är redan trött på detta 😉
    Ha en härlig torsdagskväll

  2. När mina barn var små hade jag alltid en presentlåda inför kommande kalas, det är jättebra att ha hälsar Helena❤️

  3. Förstår att du ledsnat på graviditeten, jag skrev till dig förut och frågade vilken när du skulle ha.. Jag har bf imorrn men min lilla son har redan kommit, han är 11 dagar idag så känns skönt för mig att min graviditet är över.. Lycka till 🙂

Kommentera