Lek, Läxor & Förvaring….

Idag tog vi en lugn förmiddag med lite spel, lek och lite barnprogram. Barnen älskar de lärande programmen som Händige Manny, Dora och Diego. Dom lär sig engelska, räkna och hitta vägen man ska gå. Mycket roligt och det är kul att höra deras försök till att uttala orden eller svaren de ger när Dora frågar något.
Vi gjorde sedan lunch och väntade in pojkarna som kom från skolan. Då rullade vi bilden mot Annika och barnen. Eftermiddagen bjöd sedan på smaskigt fika, lek och umgänge. Fick lite tjejsnack och te. Mycket trevligt och när vi skulle åka hem var det inte populärt. Theodore ville minsann inte alls hem. Men har man kvällsmat, läxor och annat att fixa får man nöja sig med en hel eftermiddag i lek 😛

Väl hemma blev det mat och läxor. Fixade lite med plock, disk och tvätt. Nattade sedan pojkar och nu har snart tjejerna också lagt sig. Ett lugnt hus och vi får lite vuxentid. Prata igenom dagen, planer och framtid. Ja alltså vad som kommit upp i form av skolan och andra bokade besök som blivit.

Fixade med skåpet jag köpte av min syster igår och är super nöjd. Tänkte visa er här:

Porslin och annat bra fick förvaring. Med så lite skåp som vi har i vårt kök behövdes detta verkligen.
Nu ska jag slänga mig på soffan och bara ta tid med mitt Hjärta. Hoppas att ni haft en underbar dag och snart närmar sig helgen. Var rädda om er och varandra. Njut!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

3 reaktion på “Lek, Läxor & Förvaring….

Kommentera