Leos Lekland….

Äntligen har små pojkar somnat så att jag fick tid för datorn, idag krånglade läggningen och antagligen hänger det ju ihop med att små killar somnade i bilen på vägen hem från leklandet. En riktigt toppen dag har vi haft. Alla tillsammans och så mycket lek och bus. Lunch och givetvis fika. Nöjda barn kan jag lova. Leos lekland är verkligen ett toppen ställe, i har ju också Stellas lekland i närheten men kan säga att jag föredrar Leos 🙂 Ett större, mycket bättre ställe och barnen totalt älskar det!
Bjuder er här på lite bilder från idag.

Lek och bus och framförallt kärlek, så underbart att se.
För fler bilder från denna dagen kika gärna på min Instagram. Sök på Trollmorsan så finner ni mig där 🙂
Och som ni förstår så har vi inte hunnit med så mycket mer idag. En hel dag på leklandet och en halvkrånglig läggning fick bli en stund i soffan och vid kaminen!
Njuter innan läggdags.
Imorgon är vi åter till vardagen och skolan startar. Vanliga rutiner igen och det känns skönt. Detta jullov har gått fort men givit oss massor med umgänge och kärlek. Är så glad att vi fått ladda våra batterier. Nu tar i tag i kommande vardag. Hoppas att ni har haft ett härlig jullov och att ni får den kommande vardagen att bli toppen. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Leos Lekland….

Kommentera