Lite från vår helg….

Har haft en otroligt härlig vecka och långhelg. Solen har gett oss värme och energi från sin allra bästa sida. Vi har bott mer ute än inne och på så vis fick både tvättberget och lite annat stå tillbaka 😉 Men vad gör det när man normal sett springer och gör allt detta varje dag. Ibland får man suga åt sig av solen, naturen och fågelkvitter istället 🙂 vila i både kropp och själ och ta tid för tankar, energipåfyllnad och ro.

I fredags firade vi fina Martina som tog studenten, våra vänners dotter. Både mat, tårta, presenter och barnlek bjöd denna härliga em/kväll på.

Fina fina du. Grattis! Nu är du fri, följ ditt hjärta och flyg
Lördagen bjöd på besök hemma hos oss av långväga härliga vänner. Vännerna från Göteborg och det var så mysigt att få kramas, ta elvafika, sitta uppe in på natten och prata. Detta behövde vi allihop.
Söndagen fortsatte med frukost och umgänge i solen. Vi tog oss tid för terapi genom målarböcker för vuxna, samtalade, grillade och fikade innan våra vänner begav sig hemåt. Kvällen avslutades med riktigt trötta barn som somnade fort.
Måndag och Sveriges Nationaldag vi tog en lång frukost med samtal och familjetid. Eftermiddagen spenderades hos vänner med grillad korv, paj, klippning och barnlek. Riktigt trevligt och roligt umgänge där skratten alltid var nära till hands.
Så med anledning av frågan i mitt förra inlägg om vi blir bortbjudna hela familjen? Så ja det blir vi! Vi har en del vänner där hela familjen är välkommen och där vi tillsammans kan bli både 15 barn eller mer. Vi kommer alltid 12 personer om vi är hela familjen och vi har riktiga guldkorn till vänner som bjuder hem oss alla och inte alls har något emot det. Och hur vi ser på det där med att vi är större familj. Ja självklart har vi förståelse för att vi inte blir hembjudna eftersom det såklart är så att vi är många. Vi förstår om man avstår det liksom. Samtidigt så anser jag att är man riktiga vänner väljer man inte bort oss för att vi är många. Men man kan välja bort oss för att det finns andra som ska väljas först. Exempelvis familj. Det förstår vi och vi tar det inte illa alls. För en del kan det ju faktiskt vara lättare att umgås med oss hemma hos oss 🙂 Och det är helt okej.
Hur vi bemöts när vi är bjudna är inget jag direkt reflekterar över eftersom det är vänner till oss och som tycker om oss som vi är. I andra sammankomster som vi kommer alla och vi inte har samma relation som exempelvis skolavslutning etc. då struntar jag faktiskt i hur andra reagerar. Vi är den familj vi är. Finns de som gillar oss och de som inte gör det och så får det vara. Så är det ju för alla oavsett storlek på familjen 😛
Hoppas att detta gav dig lite svar på dina funderingar 🙂
Idag har vi haft sommarfest med skolan men den tänkte jag skulle få ett eget inlägg annars blir detta så långt. Hoppas ni har haft lika fina dagar som vi. Var rädda om er och varandra.
Kärlek till er alla!
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

2 reaktion på “Lite från vår helg….

Kommentera