Lite ordnande…Grillning & Tacokväll…..

Helgen flög förbi som vanligt. Vi har grejat mycket hemma med både förråd och annat. Tippenlass och en glass i glassbaren ner vid vattnet gjorde susen. Ännu mera rensande, klippa gräs, städa upp ute och givetvis grillning. Vi invigde nämligen Hjärtats favorit PanGourmet

Bilder tagna av Hjärtat med mobilen.
En mycket bra produkt som lagar all tänkbar mat. Hjärtat gjorde just denna kväll kött, färskpotatis och grönsaker. Vill ni läsa om denna produkt, beställa en egen eller bara kika går ni in på PanGourmet
Bild lånad från hemsidan.
Vi är super nöjda med den och kommer laga mycket mat ute året om 🙂 
Helgen fortsatte med en toppen Söndag då det var utflykt som gällde. Vi hamnade hos nya vänner, en familj med många barn och tacokväll blev en succé. Barnen hade jätte roligt och ville inte åka hem, men med skola dagen efter var det viktigt att åka hem i tid. Väl hemma blev det kvällsbestyr och sängen. Sedan väntade vännerna som kom på besök och bjöd på god rabarberpaj så kvällen avslutades med mycket skratt och gott fika. TACK alla ni för en toppen Söndag. 
Idag har vi hunnit vara på förskoleklassen och Nohas avslutning, med massor av fika och fina sånger. Var jätte mysigt och fint. Efter det var det hem och leka, göra lunch och pyssla lite. Nu hamnade jag här och ska surfa runt lite efter lite kläder, vi ska på bröllop i sommar hela familjen och givetvis vill jag finna något snyggt till oss allihopa 🙂 Har ni tips på sidor?? 
Nu får ni ha en underbar fortsatt start på nya veckan och var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Lite ordnande…Grillning & Tacokväll…..

  1. Jag skulle vilja tipsa om Blingo som har stor rea nu. Jag har flera härliga favoriter där! Det är dessutom kul att köpa något som kan användas till vardags av barnen sedan. Skjortorna blir allt för ofta hängande i garderoben tycker jag… 😉 Men det är klart är det kostym som är klädkoden är nog inte Blingo rätt ställe!
    Kram/ Sandra

  2. Oooo,såå gottit & härligt med nya grillen 🙂
    Så kul att gå på Bröllop i sommar,har tyvärr inga tips om sidor just nu!

    Många Kramar på Er alla från oss i Hjosolen…

Kommentera