Lite uppdatering från nya Trollboét :)

Helgen försvann i en rasande fart trots att det inte blev jobb för mig del. Men med besök av vänner, god mat och fantastiskt mycket ordnande här hemma försvann tiden i en väldig fart. Givetvis hann vi ju med lite soffmys också i den nyköpta soffan.

Stor och rymlig så vi får absolut plats allihopa. Inköpt på Mio. Givetvis fattas det lite inredningspiff men det har jag inget emot att fixa 🙂
Sedan har vi hämtat säng till tjejerna men tyvärr har jag inte hunnit ta kort på den, men det kommer. Fixade även i ordning pojkarnas rum så att jag kan känna mig nöjd men framför allt är ju dom super nöjda vilket betyder mest för mitt mamma hjärta.
Det finns alldeles för mycket att fixa med när man har flyttat men det är otroligt roligt när man är klar i repsektive rum. Vi trivs kanon och barnen trivs i nya skolan. Det säger både dom själva och de nya fröknarna har gett positiv respons. Imorgon är det dags för ännu en dag på skolan för Timothy och hans inskolning.
Idag när jag arbetade hade jag barnvakt och till barnens stora förtjusning var det kusin Christopher som skulle vara med dom. Dom hade busat, lekt och haft soffhäng.

Riktigt stort tack till honom som kunde ha barnen. Nu sitter vi tillsammans med en kvällsmacka efter att ha nattat barnen och sedan blir det en stund i soffan innan det är dags att sova.
Hoppas att ni haft en riktigt skön start på veckan och att den blir fortsatt bra. Innan jag släpper detta inlägget ska jag bjuda er på en bild som jag tog när jag kom hem efter jobbet idag.

Att mötas av denna när jag kom hem och dessutom en luft med vårdoft och värme gjorde verkligen min själ lugn. ♥ Underbart ♥
Detta får avsluta denna dagen och jag kommer somna med värme i hela kroppen.
Var rädda om er och varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Lite uppdatering från nya Trollboét :)

Kommentera