Lite uppdateringar….

Julen har varit här och vi firade i lugn hemma med min mamma och hennes Micke. Kalle Anka, gröt och skinksmörgås på nybakt hemmagjort bröd. Öppnade klappar och givetvis hade tomten varit här. Fina och nöjda barn denna dag och trots att jag var förkyld blev det en kanon julafton.

Barnen fick presenter som lego, playmobil, smycken, böcker, hörlurar, pyjamas, sällskapsspel och annat smått och gott. Själv fick jag ett armband, handgjorda muggar, ljuslyktor, fat och skålar. Hjärtat fick en presentkorg och presentkort på smycken. Han älskar smycken och är just nu ute efter ett speciellt så jag hoppas han ska finna det.

Juldagen firades tillsammans med min Pappa och hans fru. Dessutom kikade Farmor och Farfar förbi och gjorde mig glad. Bästa presenten fick jag av Farfar, nämligen orden ”Vad fin du är” och även om han alltid säger det betyder det såå mycket. Här fick vi kanongod fläskfilé gryta med gratäng som pappa bjöd på. Riktigt gott och riktigt mysigt.

Gottiga presenter givna med kärlek 
Fika i magen och fina presenter i handel åkte vi hem med och jag känner verkligen en stor tacksamhet. TACK till er som firat vår jul med oss!
Massor av bilder finns att dela med sig av men just nu varken hinner eller orkar jag. Jag återkommer igen med mer uppdateringar. 
Hoppas att er jul har varit fin och varm. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Lite uppdateringar….

  1. Underbart ♡ ….
    Tack för en fin Julafton & en underbar Gottekorg fylld med massa godsaker,lyckanhjärta & söt berlock 🙂

    Gott slut på 2014 önskar jag Er & vi ses ju snart hihi för mormors goe Wihlmer ska firas ♡ …
    /Kram på Er sålänge!

Kommentera