Livet Pågår…..

Med allt vad det innebär. Just nu är det mycket läkarbesök, inskolningstider för skolan, 1 års fotografering, frisörbesök, jobb och födelsedagar. Däremellan ska man också göra det vanliga som tvätt, städ, fixa flyttkartonger som ännu inte blivit uppackade och bo in sig såklart. Framöver händer mycket skolavslutningar, födelsedagar, en Greklands resa och midsommar 🙂 Sedan har vi redan kommit in på det efterlängtade sommarlovet. Och svängar med husvagnen ska göras. Hela juli är Hjärtats semester och vi ska nog både vara på hemmaplan men också ta någon helg med vagnen och några dagsutflykter. Vad det kommer att bli är vi inte riktigt säkra på än. Sommarland, Liseberg, djurpark, ja vi får se. Har ni några favoriter att ge som tips?

Dessutom ska vi nu till helgen få en barnfri sådan med vistelse i Göteborg, jag ska på Girls Night Out på fredagskvällen som anordnas av Mgroup PR & Event, lördagen ska vi umgås med vännen och givetvis göra stan med lite shopping, god mat och fika. Söndagen sitter vi i juryn för Grillmästerskapet  på Liseberg 🙂 Super spännande, roligt och häftigt! Ska bli otroligt mysigt att få smaka lagens mat, vi som älskar grillat 🙂
Som ni förstår är det mycket runt vårt liv just nu, nästan lite som vanligt ;P Men jag lovar att snart ska det lugna ner sig och jag kan bjuda er på inomhusbilder och givetvis andra bilder också. Fick även pengar av mitt Hjärta när jag fyllde år så nu ska jag köpa mig en kamera 😀 Äntligen! Ska bara kika runt vart det blir bäst pris och jämföra vilken man ska ha. Kanske har du tips på en bra systemkamera?

Grekland

Nåja nu måste jag ta tag i disken och göra middag till alla Trollungar. Sedan blir det läxläsning och annat smått och gott. Hoppas att ni har en fin dag trots regn & rusk (har vi i alla fall). Var rädda om er & varandra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

8 reaktion på “Livet Pågår…..

 1. Låter fantastiskt skojsigt med Göteborg Girls Night Out & att sitta i juryn för Grillmästerskapet på Liseberg 🙂
  Hoppas du får tag i en bra kamera & waooo så ljuvlig bild från vackra Grekland & dit ska NI jaaa liiite avis är jag allt hihi/Kram på Er!

  • Vi har barn i förskoleklass, ettan, trean, femman och Alexsander i åttan 🙂
   Efter sommaren börjar också Timothy förskoleklass.

   Kram Kram

 2. Din flicka som är äldst Nathalie.
  Får hon veckopeng eller månadspeng?
  Hur mycket får hon?

  Det är bra att kunna jämföra med vad andra ger. Det är därför jag undrar.

  • Vi har inte veckopeng/månadspeng utan arbetspeng så om man gjort sina uppgifter får man betalt. 50:- i veckan och det jag vill dom gör är bär ut soper, städar sitt rum och bäddar. Bär sin tvätt och hjälper till att städa gemensamma utrymmen som hall och vardagsrum där hjälps vi ju givetvis åt allihop. Summan är olika beroende på ålder. Men tjejerna får samma.

   Kram Kram

Kommentera