Loppiblogbag, Fredag & Halloween……

Hämtade paket igår och min loppiblogbag. I denna fanns det lite produkter som jag blivit utvald att testa. Tack loppi för att jag fick denna.

Filmen Croodarna ska vi se i helgen. Kryddan från Santa Maria med coriander & chili ska bli spännande att testa. Sweetdrops stevia från Sweet Leaf är chokladdroppar som jag tänkte jag skulle testa enkelt i ett glas kall mjölk. Ska bli super spännande att smaka och jag återkommer med tycke och smak. Mellanmålet Reztart med smak av äpple och kanel smakade verkligen äppelpaj, underbart god och ett super smidigt mellanmål som jag förstått också finns i flera olika smaker. Deon från Barnängen luktade fräscht och var dessutom anpassad till känslig hud, nu är inte jag känslig men den kändes fräsch och doftade lagom.

Igår bakade Mhy chokladbollar och idag är det dags att provsmaka dem till lite fredagsfika 🙂

Idag är det också Halloween disco på skolan som barnen ska gå på. Jag är inte mycket för det där med att ”spöka” ut sig och sminka sig till ”fula” figurer… inte riktigt min typ av grej och jag uppmuntrar inte mina barn till de heller. Men nu ska alla barnen i skolan klä ut sig så faktiskt har jag fixat små dräkter för detta. Jag vill inte att barnen ensamma ska komma utan dräkter och kanske på så sätt riskera att bli utanför. Bild kommer framåt kvällen.
För mig är Alla helgons dag mer en minnesstund för de bortgångna, då man gör det mysigt vid kyrkogårdarna med ljus och blommor. Minns sina nära och kära som lämnat oss. Men så´n är jag 🙂

Nu ska jag fortsätta denna fredag med en eftermiddag tillsammans med barnen, fika och lite mat innan det är dags för barnen och Hjärtat att åka till discot. Ja vi som föräldrar till barn i årskurs 6 är ansvariga för discona så idag blir det en helkväll för dom med kiosk, grillade hamburgare och dans 🙂 Tur att Hjärtat tar detta då jag är mycket trött och tänker lyssna till kroppen och vila.

Nu önskar jag er en mycket trevlig och mysig fredag med massor av kärlek. Var rädda om er och varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

3 reaktion på “Loppiblogbag, Fredag & Halloween……

  1. Håller helt och hållet med ang. halloween. Fattar inte riktigt grejen att klä ut sig och skrämma folk. Men förstår att du ändå fixar dräkter till barnen. I skolåldern är det viktigt att vara som kompisarna.
    Go helg!

Kommentera