Lounge för höstmys, Besök & Inredning…

Har fixat en hel del hemma idag. Utegruppen från takterrassen fick nu förvaras inomhus och blev en mysig höstplats i form av en lounge inne. En riktig myshörna för mörka höstkvällar blev det. Och när jag får inreda på detta viset är jag verkligen uppe i mitt esse. Jag totalt älskar det. Här får ni lite bilder av ”rummet” som är en möblerbar hall på vår övervåning.

 Vår lounge, en mysplats för höstkvällarna. 
Utegruppen kommer från Jysk, grå/vita kuddar, plädar, ljuslyktor, krukor och tavla från Living and Room
Före såg det ut såhär. Nu är hela furugruppen såld.
Min tavla jag vann från Desenio fick ju en bra plats i vardagsrummet och här får ni lite mer inblick i hur det blev med den på väggen 🙂
 Vedförvaringen och hunden Buddy kommer båda från Living and Room
Vi har även haft ett super trevligt fikabesök av Familjen Sivertsson vilket var super trevligt. Gott fika med gott sällskap 🙂 Vi fortsatte sedan med lite plock och lite mat. Faktiskt från pizzerian 😉 Överlyckliga barn och mycket uppskattat. 
Efter en regnig eftermiddag var det otroligt mysigt att se solen gå ner på detta sätt.. ja jag vet jag tjatar om det hela tiden men jag värdesätter verkligen himlens fina spel och jag är otroligt tacksam för varje dag jag får uppleva detta fina. Jag kan verkligen inte bo bättre när man suger in bildens energi. Jag delar den med er och hoppas att ni kan finna den ni också.
Underbar solnedgång idag.
Nu har jag fått pojkar att sova och tjejerna är strax på gång också. Egentligen skulle vi på kräftskiva men jag är otroligt trött och ingen barnvakt så lite tid för oss vuxna med en film och sedan är det dags att sova. Imorgon händer det ännu mer saker, en utflykt och lite av varje är planerat. Mer om det kommer imorgon såklart 🙂 
Hoppas att ni haft en toppen dag och att ni trots reg (om ni haft det) har njutit av vad dagen haft att erbjuda.
Var rädda om er och varandra. Fånga dagen.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

9 reaktion på “Lounge för höstmys, Besök & Inredning…

 1. Dock var det fruktansvärt fult med turkosa gardiner till de röda detaljerna. Och att kalla det "inreda" är väl att ta i? Snarare möblera om..

  • Jag håller med, det var nästan så att det var bättre med furugruppen. Eller inte, blandningen av färger och prylar är grotesk. Inredarna skulle kalla detta "före"-bilder allihop. Att inreda är något helt annat.

 2. Kan du inte lägga in veckans magbild?

  skriv ner vilken vecka du är i typ 28+3

  så vi får följa er

  gärna samma dag, varje vecka

 3. Hej vad fint och vilken skillnad på rummet nu och då
  Vad smart att använda gruppen hela året inte som andra
  bara låta den stå och bli snöig
  Jättefint och bra smak
  Annelie
  thibia.blogg.se

  • Lampan fyndade vi på en loppis och har legat i flera år. Skärmarna har svärmor gjort. Bra när man kan använda det man har för att kunna göra mysigt 🙂

   Kram Kram

Kommentera