Lucia, Julbord & Fina presenter

Det har varit Lucia och här hemma har vi haft barn som både varit med i tåget men också bara fått se de stora klasserna på skolan gå i tåget. Hjärtat blev den som fick vara med på skolan då jag hade viktiga besök i Hjo så jag och Matheus fick en egen dag tillsammans. Jag lunchade med mamma och syster vilket var jätte trevligt. Fredagen var ju självaste Lucia dagen och mer tåg fick vi se. Så underbart fint med Lucia tycker jag.

Timothy var tomte i sitt Luciatåg

Vi fortsatte helgens gårdag, alltså lördag med lite stök och bak här hemma men avslutade med julbord på restaurang för mig och Hjärtat ihop med härliga människor. Det var super trevligt och åh så gott. Bäst var julskinkan med den goda senapen och givetvis julgodiset 🙂 Underbart att få komma iväg på julbord så.

Fick super fina kläder skickat från vår vän Jenny i Göteborg. Blev så glad. Tack snälla du!

Två bodys och ett par byxor. Tack fina du!

Idag är det Söndag och tredje advent. Nu är det inte långt kvar till självaste julafton. Kanske har du en full vecka nu innan med julklapps köp, bakning, jobb eller andra planerade saker. Här ska det inhandlas lite julklappar, gå på julavslutning på skolan och givetvis bakas. Och på tal om julklappar kommer det ett julklappstips till er i ett eget inlägg.

Hoppas nu att ni får en underbar adventssöndag och att ni är rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Lucia, Julbord & Fina presenter

Kommentera