Lykke Anna Leehloo

I helgen hade vi barndop och vår fina lilla Leehloo döptes. Kontraktsprost som både vigt oss, döpt alla barnen och förnyat våra löften var glad att vara en del av vår högtid och vi är så tacksamma att han orkade och kunde 💕

Älskar denna bilden, så mycket kärlek fångat på en och samma bild 💕 Vi lyssnar på vännen som sjunger ‘Utan dina andetag’ så några tittar på henne. Theodore och Timothy tittar på varann och Nathalie sitter med prinsessorna. Matheus saknas i bild för att hans myror i brallan är alldeles för springande😂, dock vet jag att han är precis bredvid mig här (men bakom brorsan) och tycker sången är den finaste 😍 Älskade vännen och Gudmor håller Leehloo och kontraktsprost som döpt dem allihop, vigt oss och förnyat våra löften står med glädje över att ännu en gång få vara en del av vår högtid 💕 Så mycket kärlek.
Bilden är ärligt stulen av någon av mina fina vänner 😂❤

Dagen blev fantastiskt fin och vilka underbara vänner och familj vi har 💕

Lykke Anna Leehloo


Så många fina bilder vi fått och så glad för det lyckade dopet.


Tacksam till max ❤🥰

Våra älskade Trollungar (Alexsander fattas) Älskar er alla till sista stjärnan ⭐

Kärlek till er alla 💕 /TrollMorsan

12 reaktion på “Lykke Anna Leehloo

 1. Ok, så ser du på det men även en vuxen människa vill väl träffa syskon och släkt vid högtider, eller?
  Lika stor del av familjen som alla andra? I ditt hjärta kanske men inte på riktigt. Sanningen är den att barnen inte ens känner honom med tanke på hur ofta ni ses liksom. Nej var ärlig mot dina läsare, Aleksander är en främling och som inte visar något intresse för sin mamma eller hennes familj. Innerst inne vet du om det Anna. Du gick din väg och valde en annan åt honom. Det behöver inte vara bättre eller sämre men det är sanningen. Att han inte kommer ner till en systers barndop handlar inte om avstånd utan om att han inte vill vara en del av er familj. En flygbiljett hade ni säkert råd att pröjsa för. Eller att det bara skulle vara för några timmar heller för det hade ju varit ett gyllene tillfälle för honom att hänga med er alla men han VILL inte det. Låtsas inget annat Anna. Vi läsare är inte dumma i huvudet och vet att ett plus ett blir två.
  Ok om du valt att inte skriva om detta men när du gör det så ljug inte.

  • Men herregud-vad är du för en människa?? Har du med detta att göra över huvud taget? Jag kan aldrig förstå varför man ska gå in och skriva elaka påstående på någons blogg. Sköt dig själv istället och lägg dig inte i andras val och liv.
   All kärlek till dig Anna och din familj😍.

 2. Vore jag som du skulle jag skriva att jag sörjer över att Aleksander inte VILL vara en del av din familj. För så är det, sorgligt nog.

  • Okej så eftersom du VET att han inte vill vara en del av familjen så här DU alltså frågat honom?! Det jag menar när jag skriver att han är vuxen är att han själv väljer om han vill vara med oss på barndop eller besöka oss. Handlar inte något om pengarna för det klart vi hade löst. Att säga att han inte vill vara en del av familjen tycker jag är rent elakt, vet du hur vi har kontakt? Hur ofta vi säger att vi älskar varann eller faktiskt ses på andra sätt än irl. Barnen här känner honom inte på samma sätt som de som bor här men det vet absolut vem han är och de större barnen har kontakt via Snapchat med honom. Och OM han nu hade valt att inte vilja vara en del av vår familj hade han fortfarande varit en del av vår familj FÖR OSS! Vi älskar honom lika mycket som de andra! Försök inte få saker att se ut som du tror det gör. Vi vet hur det är och jag delar mina känslor och den sanning som råder! TACK.

  • Håller med det var det värsta jag har läst. Tycker inte att Anna skriver något särskilt om alexander, så ljugit om honom har hon inte gjort. Bry dig inte Anna. Jag tycker att ni verkar till att vara en härlig familj.

 3. Anna. Jag är säker på att du gjort allt som står i din makt för att få din son att vara en del av din familj, irl. Du är en så kraftfull och duktig mamma på alla sätt och vis och jag beundrar allt det du pallar med, t.ex. att få 12 barn till kyrkan, finklädda och dessutom bjuda fika efter det.
  Det här med din stora son…alltså…det känns så skevt bara men jag fattar att jag inte greppar den grejen. Givetvis fattar jag att du inte kan skriva ut allt till dina läsare men det är det här låtsas jag inte riktigt fått grepp om. Jag ångrar att jag skrev som jag gjorde till dig.
  Jag ber om ursäkt Anna, på riktigt. Jag kommer inte att kommentera denna blogg mer om jag inte har något positivt att säga. Förlåt bästa trollmorsan, du är fan grym❤️

  • Jag låtsas ingenting! Att vara ärlig och skriva från mitt hjärta är exakt vad jag gör. Däremot låter jag mina barn vara vuxna när de är det! Innebär ju då att själva få välja om de ska närvara på ett dop eller inte. Dessutom vet jag att trots att vi inte ses ofta är kärleken större än någon av er där ute kan förstå 💕 och han är lika stor del i vår familj som alla de andra, det är jag också säker på att han själv känner ❤

 4. Hej Anna, jag tycker det är fruktansvärt att läsa det som skrivs! Anna du och familjen vet vad som gäller, det räcker! Kram Lena

Kommentera