Många önskningar…..

Här är jag igen, jag vet det blir inte mycket uppdaterat och det har sina förklaringar. Dels umgås jag med de som betyder mest och datorn har fått ta paus, men också kan jag inte sitta långa stunder, inte heller gå utan att få ont eller bli yr. Jag har lågt blodvärde och foglossning utan dess like. Uppepå det har jag magkatarr på grund av oro och stress, sorg och faktiskt en depression. Jag har blivit sjukskriven och jag väntar nu på samtalskontakt. Jag kommer inte gå in på allt här i bloggen men jag är så tacksam att jag har Hjärtat som tar vardagen och som låter mig vila, låter mig sörja och vara som jag är. Han försöker uppmuntra mig och ge stöd men framförallt tar han det jag borde orka och det jag borde göra. Det är just nu guld värt.

Jag har dagar som det känns bättre psykiskt men fysiskt är det i denna graviditet jobbigt. Jag kan dela positivitet och inlägg på instagram av tacksamhet och lycka men det är faktiskt mest för att det hjälper mig något. Jag går tillbaka till inläggen, läser texterna igen och det kan faktiskt lyfta mig. För trots min svacka, smärta och sorg så är jag enormt tacksam. Jag försöker att plocka fram den känslan ofta för att ens ta mig igenom dagarna.

Så nu vet ni lite varför bloggen får stå tillbaka.

Och med denna förklaringen i minnet så vill jag också tacka er för mail. Ni önskar inlägg om tankar kring graviditet och annat. Jag ska såklart försöka orka skriva. Ge er mina tankar kring ditt och datt. Jag är glad att ni mailar och hör av er. Ni får önska ämnen som jag ska skriva om. Jag vet bara inte när exakt som inläggen orkas skriva om. Men håll ut jag ska försöka tillmötesgå er.

Nu ska jag ta min onda kropp, förkylda näsa och tjocka huvud och vila mig. Hjärtat ska fixa kvällsmat till oss och imorgon är en ny dag!

Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Kärlek till er alla.
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

6 reaktion på “Många önskningar…..

  1. Hu för att må dåligt. Lider med dig då jag känner igen mig på så mkt………… Snart är ni i mål och har en ny juvel att få dela vardagen med och som kommer att ge er så mycket. Det är det som gör att man tar sig igenom en graviditet nämligen belöningen. Lycka till och ta hand om dig, kram

  2. Kram till dig! Gillar verkligen din blogg och hoppas du inte lägger ner den men accepterar att du inte orkar blogga just nu. Hälsan går före allt. Men kan inte låta bli att bli nyfiken på ditt mående. Är det pga graviditeten (hormonerna) som gör att du mår dåligt eller har det hänt något? Du skriver om sorg… Att vara i sorg är inte bra. Inte för länge iallafall. Var rädd om dig! Kram en annan mamma

  3. Att sörja tar tid och måste få ta tid. Det viktigaste är du och familjen, att ni tar hand om varandra, vilket det låter som ni gör! Jag tycker att du ska skriva om precis det du vill när du vill och orkar. Allt är intressant, även om du bara tar några bilder på något och skriver om det. Känn ingen press att prestera! Hoppas att du snart mår bättre!

Kommentera