Markanläggning och goda vänner.

Helgen som gick innebar umgänge, pyssel ute och massa gott. Parkeringen ska anläggas med mer grus och visst trodde jag pojkarna skulle köa för att få köra maskin men istället var det Nathalie som visade sig framme och vår super taggad. Bra gick det och verkligen guld att få hjälp av vännerna Chiti.

Veckan har sedan inneburit sängen för min del då jag inte alls mått bra. Bebis mår bra men jag är helt utslagen. Vad det beror på får jag förhoppningsvis svar på imorgon efter provtagning på VC igår. Jag försöker ändå njuta av de sista dagarna innan skolan börjar igen. Har barn som absolut inte vill börja skolan och där utbrotten haglar tätt. Ibland är det tufft att vara npf mamma 😑 men det är bara att bita ihop.

Väntar fortfarande på vår bil och visst känns det helt förkrossande att hela sommarlovet gått utan en enda utflykt men tyvärr inget jag kan hjälpa. Jag kan inte det där med bilar annars hade jag lagat den för länge sen. Försöker ändå blicka tillbaka med ett leende för det helt fantastiska vädret vi haft, husvagnsköp och den tid vi fått med barnen. Guld värt trots allt!

Hoppas ni haft en fin sommar ☀️

Kramar TrollMorsan

5 reaktion på “Markanläggning och goda vänner.

  1. Hihi Så det blev Nathalie som körde 🙂
    Ja,trist med bilen men ni får ta igen lite i Höst med någon utflykt!
    Kram och hoppas du mår bättre

    • Har flera barn med Npf och då Adhd/ADD/Autism. Men också diabetes. Vill inte skriva vilka barn med respekt för deras integritet. Vi föräldrar har, dock bara en av oss utredd och på papper. Adhd är ärftligt. Diabetes är enligt vår läkare troligen inte ärftligt men inget man kan säga 100%. Min man har diabetes men fick det som vuxen.
      /TrollMorsan

Kommentera