Massor med förberedelser…..

Jaaaaaa regn! Innebär att jag får tid för allt innefix idag 🙂 Och marken får en välbehövlig väta.
Imorgon är det skolavslutning och födelsedag för Nathalie vilket gör att vi här hemma förbereder massor. Tårta ska göras, kläder ska väljas för de som inte redan gjort det. Packas inför Greklandsresan ska också fixas klar. Vi åker ju imorgon eftermiddag för att planet lyfter på lördag morgon. Farmor ska hämtas och paket ska slås in. Som tur är har jag i alla fall fått hem allt jag beställt så det finns på plats 🙂

Idag vräker regnet ner och det gör denna dagen perfekt för allt innefix. Ska städa lite, plocka undan, tvätta och diska innan jag måste sy den trasiga revan på förtältet till husvagnen vi ska hyra ut, köpa lite inventarier till den och även handla hem mat så de här hemma klarar sig när vi är borta. Ballonger och björkris ska också fixas för vårt firande imorgon av skolavslutningen. Men jag får se om det tänker bli något uppehåll så får jag ta de sakerna senare sen.

Fotograferade lite igår, ja jag har lånat en kamera av vår vän som jag ev. ska köpa då han behöver pengar och vill sälja den. Fick en fin bild på Timothy bland annat….

Ska testa kameran mer och även ta med den till Grekland så jag verkligen får fina bilder med mig hem!

Nu måste jag sätta fart idag är det mycket som ska hinnas med. Mer än fullt upp idag här 🙂
Hoppas att ni alla får en fin dag och tänk positivt för då blir allt så mycket enklare och det positiva smittar gärna av sig 🙂 Var rädda om er & varandra. Ha nu en riktigt mysig Torsdag alla.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

5 reaktion på “Massor med förberedelser…..

 1. Ja,det regnar här i Hjo idag mé & det gör mig inget eftersom jag myser inne hihi Hoppas skolavslutningen/Nathalies födelsedag blir bra & solig & att du får fina foto,det på Timothy är jättefint 🙂
  Hoppas all planering mm innan går enligt planerna & packningen inför Greklandsresan…Psst se till & glöm inget 😉

  /Kram på Er!

 2. Det var inte lite, mycket planering med många roliga saker nu då.
  Ha de så skönt nu när ni ska till Greklnad,
  Vad härligt. Kramar/Brittinger

  • Nej, vi firar Nathalie idag och Elijhan på onsdag när han fyller. Det är roligt att fylla år för barnen och att få en egen dag att känna sig speciell på därför firar vi på respektive dag.

   Kram Kram

Kommentera