Matlagning & Rabattkod på Nordic Cooker

Som ni säkert förstått så älskar min man att laga mat, själv avskyr jag det verkligen eftersom jag alltid (mer eller mindre) har idétorka, brist på ork och tålamod att stå vid spisen, så det blir enkla maträtter. Och inte alls att försumma, de enkla maträtterna kan vara minst lika goda och nyttiga. Men jag har sprungit på Nordic Cooker två gånger nu och sist var på Mammaminglet i Norrköping. Annika som visar produkten är svensk mellanstadielärare och gymtränare men också skapare av produkten. Och har tagit fram den tillsammans med formgivaren Martin. Hon har verkligen en super bra historia bakom framtagandet som grep tag i mig. Tycker du som jag inte om att laga mat eller faktiskt inte hinner laga mat mellan, jobb, träning och skola så är denna produkt fantastisk.

Nordic Cooker lagar maten långsamt. Man ställer in tiden för när den ska vara klar, allt du gör är att programmera den. Du serverar maten ur keramikgrytan. Allt tillagas under lock vilket bevarar vitaminer och näringsämnen och förhöjer smakupplevelsen. Jämfört med en normalugn som är på 3500 watt är Nordic Cooker endast på 300 watt vilket sparar en del på miljön. Jämför man med halvfabrikat, take-away och micromat är Nodic cooker ett mycket billigt alternativ. Denna produkt har en unik funktion och design. Vill ni läsa mer går ni till hemsidan HÄR!

Som ägare till denna produkt får man tillgång till över 100 recept på hemsidan vilket gör att man inte alls behöver drabbas av idétorka utan har färdiga recept att följa i sin produkt. Detta hjälper i alla fall mig 🙂

Jag beställde en och har fått hem den så nu ska vi testa och givetvis får ni en utvärdering inom kort.
Vill du som jag slippa stressen kring matlagningen, och känner redan nu att du vill ha en sådan. Ger jag er mina fina läsare en Rabatt på 200:- uppge bara ”Trollmorsan” när du beställer din Nordic Cooker.

”Maten är klar”
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

3 reaktion på “Matlagning & Rabattkod på Nordic Cooker

  1. Det låter ju som trolleri?
    Vilken maskin.
    Hoppas få höra hur den är framöver.
    Ha en väldigt bra långhelg.
    kramar/Brittinger

Kommentera