Mens, första skoldagen för detta året & viktiga ”besök”

Ingen bra dag men jag får försöka hålla humöret uppe….
Dagen började ju inte som jag hade tänkt mig i alla fall….. på toa får jag besök av tanten, ja den där PMS tanten och utan förvarning dessutom….hon gör i alla fall mitt humör hur dåligt som helst och jag tycker inte om henne, gör någon det? Har åtminstone jag svårt att tro men men… gillar inte att ha henne på besök eftersom det påverkar mitt humör trots att jag inte ens vill vara sur, arg och tvär. Det är som att hon kommer in i kroppen och tar över liksom under dessa dagar. Någon mer som känner igen det?
Nåja nu har jag henne på besök och jag ska försöka att hålla humöret uppe…fokusera på andra saker än henne, liksom lite ignorera. Om ett par dagar är jag mig själv igen ska ni se. Och råkar ni ut för mig (henne) så ber jag om ursäkt i förväg 🙂

Idag är det tvätt och annat som gäller. Första dagen i skolan på detta året och jag hoppas att alla Trollen haft en bra dag, vilket jag snart får veta, eftersom tre av dom slutar tidigt idag. Dags att fixa lite lunch snart också så bäst att inte fastna här just för stunden. Ska hinna med lite andra viktiga ”besök” på nätet också. Vad sägs om att börja på försäkringskassan 🙂 sedan kan vi ta andra sidor som har med livets planering att göra.

Nu får ni alla ha en toppen dag. Var rädda om er & varandra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

9 reaktion på “Mens, första skoldagen för detta året & viktiga ”besök”

 1. Baaaaaaaaaaaaah!

  Du hade inget annat mer intressant du ville delge oss istället för ett 200 ord långt utlägg om något som alla kvinnor har..?!

  • Verkligen ledsen att göra dig besviken med mitt ointressanta inlägg om något som alla kvinnor har. Det intressanta med detta inlägg går till alla som frågar och tror att jag är gravid. För det är jag ju nämligen inte då 🙂 så då kanske frågorna fick ett tydligt svar 🙂

   Kram Kram

  • Skönt att du inte är gravid. Emanuehl är ju fortfarande så liten.
   Ang. pms så är det ju konstigt. En vän till mig gnäller och är alltid på jätte dåligt humör när hon har den veckan i månaden och jag märker inte ens av min, har aldrig gjort.

 2. Alla frågar om du är gravid hela tiden och det är väl klart, alla väntar på nästa barn eftersom de tycks komma mest hela tiden. Det intressanta är inte om ni INTE skall ha fler barn utan NÄR nästa barn kommer..!

 3. Men herregud, vad är det med alla idioter? Man kan ju bli dum i huvudet för mindre?

  Varför ens läsa bloggen om man nu stör sig så mycket? Om man inte tycker att den är intressant?

  "Skönt att du inte är gravid. Emanuehl är ju fortfarande så liten" JAHA, OCH!? Vad i helsike spelar det för roll hur gammal Emanuehl är? Låt honom vara en månad eller två år, det är väl inte upp till nån utomstående att avgöra när man vill bli gravid?? Det bestämmer man bäst själv! Tror ju knappast att Emanuehl själv klagar på att få fler syskon direkt, oavsett NÄR dom kommer till världen! Suck…!

  "Det intressanta är inte om ni INTE skall ha fler barn utan NÄR nästa barn kommer" Jaha… men varför ska alla fråga? Jag tror säkert att Anna själv delger sina läsare när den dagen kommer. Till slut kanske man fått frågan sjuttioelva gånger för mycket, då tröttnar man liksom. Man vill INTE ha den frågan ställd gång på gång på gång!

  Ja okej, jag erkänner. Jag är lite bitsk ikväll kanske, men jag blir så irriterad på folk som inte kan nåt annat än vara negativa!!

  Stå på dig Anna, skriv om vad DU vill och känner för. Det här är DIN blogg, DITT tillhåll för att ventilera dig. Låt inte nötter ta för stor plats!

Kommentera