Mer shopping, bakat & Kompisar

För er som sett mina bilder på Instagram har redan sett mina nya inköp till Prinsen. Instagram för er som har det hittar mig på Trollmorsan. Och för er som inte har det ligger bilderna som bildspel längre ner på denna sida till höger 🙂 Är otroligt nöjd med mina inköp som denna gången kommer från New Heaven. 

Overall, pyjamas och ett litet startkit med body, byxa, filt och mössa. Från Bäbis och Walking.
Men jag har nu insett att jag måste tänka på mig själv också, så nu måste jag leta lite nya kläder till mig själv, ja inte så att jag tänker mig några mammakläder nu men jag behöver lite underkläder. Amningsbh och faktiskt något skönt att gå i efter förlossningen. Har ni tips på bra sidor eller bra butiker kommentera gärna 🙂
Idag har vi bakat pollykaka och den var god, mycket söt men inte varje dag vi äter sötsaker så det var gott att unna sig det idag. Jag kan tänka mig den med rårörda frysta hallon för att få något syrligt till det söta. Roligt att testa kakan var det. Receptet har jag lagt här i bloggen för er som vill testa. Givetvis kan man ta vilket kladdkake recept man vill men just detta gav ett riktigt krispigt och gott täcke ovanpå, vilket tilltalade mig. 🙂
Både igår och idag har barnen haft med sig kompisar hem och det är roligt att se dom. Roligt att de funnit vänner de trivs med. Jag är så glad att vi beslutade oss att flytta hit. Vi trivs kanon med både huset, skolan och de umgänge vi fått här. Att sälja vårt förra boende och flytta hit är verkligen det bästa vi gjort. Detta året har verkligen so far gett oss så mycket att vara tacksamma och lyckliga över! Och resten kommer också att bli toppen det är jag övertygad om.
Kom på nu också att mitt smycke från Frida är på väg till mig 🙂 Whiii vad jag längtar! 
Nu är det dags att kika lite på Hela Sverige bakar och bara ta en lugn kväll. Pojkarna somnade fort och snällt idag vilket var skönt. Det har varit många kvällar med krångel nu så jag är glad att det gick så bra. Nu har dom sovit sedan tio över åtta. Skönt! 
Imorgon ska vi på fika hos Annika 🙂 Och helgen börjar. 
Lördag är det dags för inredningsutbildning i Norra Hammar, ska bli otroligt roligt och spännande!
Nu önskar jag er en riktigt fin kväll, ta hand om er och var rädda om varandra. 
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Mer shopping, bakat & Kompisar

Kommentera