Midsommar……

Midsommar helg och givetvis ska det komma regn men inte gjorde det oss någonting 🙂 Vi hade trevlig familj på besök då vårt planerade besök tyvärr inte kom. Men vi hade det trevligt med skratt, samtal och god mat. Fika gjorde vi och barnen lekte för fulla muggar. 16 barn totalt och inte alls väsen eller bråk. Så underbart. Roligt också att ha funnit dessa vänner.

Gott grillat med hemslagen bea, färskpotatis och sallad. Mums.
Jordgubbar med glass njöt vi också av.

Tackar verkligen för en toppen Midsommarafton med er vänner. Så mysigt och roligt att ni ville var med oss.

Givetvis firades vår 5 åing också. Paket från Jenny fanns i brevlådan och gjorde honom jätte glad.

Tidigare i veckan firade vi med Mormor och Micke också vilket gav bra utdelning på en favoritpresent. Från filmen Frost, Olaf.

Tack fina ni för att ni ville fira och dela vår Elijhans 5 års dag. Ni är fantastiska.

Idag är det Midsommardagen och vi har fortsatt med glasstårta, film och lite lördagsmys. Nu ligger barnen och jag och hjärtat ska få dela vår kärlek lite. Midsommar är ju vår högtid. 😉 Postat tidigare idag på IG/FB:

Det är just Midsommar som är den där tiden då vi för 16 år sedan blev tillsammans. Just midsommarafton som vi tillsammans såg film, åt jordgubbar och skapade kärlek. Därför blir alltid Midsommar speciell och minnenas högtid för oss. 16 år av både motgång, medgång, sorg och glädje. Tio barn och massor av kärlek. Ibland har vi gett upp men ändå funnit en väg. Ibland har allt gått som en dans och än fler gånger har vi fått ompröva vår väg och våra beslut. Men vi står kvar här. Starkare än någonsin. Med en vilja och ett mål men också med en oerhörd kärlek. Vi visar den, vi säger den, vi smakar den och vi vårdar den. Det är vi och vår kärlek, Vi är ett. Även om vi kommer att stöta på mer hinder är kärleken störst och vi kommer klara det tillsammans. Har vi kommit ur tillsammans i dessa år kan inget slå vår kärlek i spillror. Du och jag. Vi. För alltid. Älskar dig så min fina soulmate 

Hoppas att ni haft en alldeles toppen midsommar och att det varit lugnt för er både i det blöta, trafiken och umgänget. Önskar er en fortsatt härlig kväll och en kommande skön Söndag.
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.

LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

2 reaktion på “Midsommar……

  1. Så härlig Midsommarafton,nu önskar jag er trevlig forts på Midsommarhelgen & firandet av goe Elijhan då han fick Olaf från Frost var riktig höjdare ♡ …

    Nu vill jag även skänka er tankar & kärlek som träffades just en Midsommarafton hihi minns faktiskt den,hoppas det blir många glaa´ & goa´ Midsomrar till/Kram på Er allesammans!

  2. Tack för en underbar midsommar ��. Ni är en sån go familj! Glad att vi funnit varandra, skönt att träffa andra med många barn ��. Ser framemot många mer besök. Kramar

Kommentera