Min alldeles egna födelsedag…

Idag blir jag ett år äldre, ett år visare och ett år rikare. Jag har med mig många minnen varje dag och året har verkligen gett rikedom. Har blivit firad med så mycket kärlek t dag. Först en blomma och choklad av min fina vän Jenny som hon skickat bud med Hjärtat, swich är bra grejer när man inte kan komma på besök. Så fint av henne att jag blir alldeles varm i hjärtat.

Blommor och Choklad från Jenny <3

Att jag sedan fick oväntat besök av Jessica och hennes dotter var verkligen så mysigt. Present och fika hade hon med sig. Senare kom även hennes stora dotter Emma med blomma och present. De stannade sedan allihop på tacokväll. Så underbart. Jag är överväldigad. Ni är så fina allihop och jag älskar er så.

Från Jessica och tjejerna <3

Från Emma <3

Givetvis fick jag fin blombukett av Hjärtat och barnen också. Finast var buketten som kom från små Troll plockad här ute… jag talar om de gula rosorna 😉

Underbar bukett från Hjärtat och barnen.

Maskrosorna, en hel bukett från små söta Troll <3

Jag har givetvis fått massor av fina grattis både i telefonsamtal, sms, snapchat, facebook, pm, mail och på instagram. Jag är så oerhört glad, tacksam och varm i mitt hjärta. Ni är så fina allihop. Verkligen från botten av mitt hjärta TUSEN TACK! Vilken dag jag fick!

<3 Kärlek till er alla <3

Varma Kramar

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

4 reaktion på “Min alldeles egna födelsedag…

Kommentera