Min stora dag….

I tisdags var det dags för Mhy att få en kväll för henne. Hon kämpar varje dag, varje natt, varje dygn året om med sin diabetes. Provtagningar, insulindoser och kolhydratsberäkningar. Hon slåss mor känningar (lågt blodsocker) men också felberäkningar där doseringar blivit fel och värden kan vara höga. Hon byter ”knappen” på magen var tredje dag och fyller på insulin i pumpen. Hon bär pumpen dag ut och dag in, natt efter natt. Enda gången hon ger sig själv tillåtelse att vara utan den är när vi badar och då max en timme för att inte börja må dåligt. Hon är en riktig kämpe och vi är så stolta över henne!

Vår fina Mhy, vår kämpe.

Och i Tisdags då fick hon genom stiftelsen ‘Min Stora Dag’ gå på konserten med Beyoncé och jag följde med henne. SÅ GRYMT HÄFTIGT! Vi filmade, vi fotade och vi imponerades. Det var en riktigt mäktig konsert och Mhy var överlycklig för detta. Jag är så glad att detta blev möjligt och då tack vare stiftelsen.

Jag och Mhy på plats.

Vi köpte oss lite popcorn och dricka och förundrades över hur mycket människor det faktiskt var på en och samma plats. Helt otroligt. Vi är evigt tacksamma att denna möjlighet blev vår.

Beyoncé vilken kvinna! Vilken konsert! Vilken kväll!

 

Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Kärlek till er alla!
Kram
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

En reaktion på “Min stora dag….

Kommentera