Mitt eget Mingel….

Igår hade jag Julmingelkväll hemma och fina vänner var inbjudna. Trots avhopp blev det en enormt mysig kväll. Alla gäster fick en presentation av Living and Room, fick se REA, mingla, vinster och givetvis en goodibag. Jag kan säga att det var nöjda gäster och själv är jag super nöjd. Jag hade med hjärta valt ut sponsorerna och jag har trots min yrighet försökt måna om mina vänner och gäster under denna kväll. Jag uppfattade också en viss glädje och förnöjsamhet bland mina vänner.

Vi började med välkomstdrink och fortsatte med visning, lite mingel med gott och sedan vinstregn. Alla gick hem med två vinster.

Fotograf/Kollage gjort av Drömmen om 11 barn
Goodiebags och vinstbord med härliga sponsorer som TrollMorsan, Invisible Friend, Lagnöviken, NP Kids och Njuta Handelsbod i Hjo. Välkomstdrinken och vinnarna av Invisible Friend dockan och halsbandet!
Mina egna foton och kollage.
Jag kommer att sätta ihop fler mingelkvällar och jag kan varmt rekommendera er att vara med. Nästa gång lutar åt februari och då i anslutning till en helg för att fler ska ha möjlighet att komma och för dem som vill möjlighet till att sova över. 
Jag tackar varmt och hjärtligt mina sponsorer, gäster och familj för att denna kväll kunde bli av och stråla som den gjorde! Hjärtligt TACK!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Mitt eget Mingel….

Kommentera