Morgonhumör, Firande & Trivsel….

Dagen började inte alls bra idag, väckt och uppryckt i en enorm stress att mitt morgonhumör blev i botten. Ja alla dagar är inte bra så är det ju bara. Men usch säger jag bara, jag som är super morgontrött får ett humör som inte alls är att leka med. Men det löste sig. En biltur i solsken, frost och otroliga höstfärger fick mig full av energi och lugn. Ja inte energi i form av ork men tillräckligt för att vända den trista morgonen. Älskar verkligen höstens färger. Och så mycket solsken som vi haft denna sommaren och hösten gör det mig verkligen glad och tacksam.
Fick rycka ut till skolan med glömda saker och dessutom tanka bilen först. Men nu har barnen fått sina saker och vi är hemma igen. Lite förmiddagsmys och lunch är avklarat, nu får vi se vad eftermiddagen bjuder på mer än läxläsning, mat och lite lek.

Jag och Hjärtat brukar inte direkt fira, inte heller ge presenter när vi har bröllopsdag men i söndags firade vi med lite cider, grönsaker, dip och choklad. I går på den stora dagen kom Hjärtat hem med present i alla fall. Helt underbar är han. Jag fick en ny kamera och super fina smycken (som jag visserligen bestämt själv). Jag blev jätte chockad och jätte glad såklart. Men han kanske tröttnade på mitt tjat om ny kamera 😛 Vi avslutade kvällen med god mat efter att jag varit på föräldramöte 🙂

TACK älskade Hjärtat för så fina presenter, det hade verkligen inte behövts men visst är jag glad!

Det är skönt när man trivs, ja det tycker vi nog alla. Trivs där man bor, med de liv man lever, det jobb man har, med sin nya jacka eller skor. Eller som jag med mina linser. Och någon som trivs stort just nu är verkligen vår fina Mhy. Hon älskar att kunna se bra och att ha sina super snygga glasögon. Detta glädjer verkligen mig och hon är verkligen super fin i dom.

Gårdagen avslutades underbart och jag säger stort Tack till barnens kusin som kunde ha barnen medan det var föräldramöte. Nu ska jag fundera ut hur jag ska stilla mitt fikasug… 😉
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Morgonhumör, Firande & Trivsel….

  1. Oj lite stressigt 😉 Ja,visst är Höstens färger ljuvliga – Älskar Hösten <3
    Wow…Ingen dålig Bröllopspresent & så söööt tavla Mhy gjort – Kärlek!
    &…Nog är hon allt sötaste Mhy i sina nya fina glasögon/Kram på Er alla!

  2. JAg glömde totalt bort min och makens bröllopsdag igår. Jag som brukar ha stenkoll hade inte en tanke på den. Så kan det bli när man är fast i vab-träsket.
    Jag fattade inte ens först, när maken kom hem med blommor, vad det var för haha

Kommentera