Morgonmys, fika & leta vidare….

Dagen igår gick fort, men är väl så när man har roligt haha… dock vet jag inte om tvätten är det roligaste man kan göra även om jag älskar att ta hand om ren tvätt. Nåja det blev en kanondag med barnen. Hjärtat kom hem precis till favoritprogrammet så vi fick en familjestund innan det var dags för sängen. Ja det är enda tillfället alla barnen får bara vakna så sent. Och med tanke på hur svåra de var att lägga sedan så förstår jag varför jag inte har barnen uppe till klockan nio på kvällarna. Nej jag håller på mina rutiner och det nästan jämt. Finns ju självklart undantag. Men även helger är det skön om läggningen hålls på, med vissa undantag då 🙂
Det finns många som skriver till oss att vi är saknade i rutan och det är verkligen jätte gulligt sagt av er. Det värmer att höra att vi är saknade. Tack snälla ni för de orden.

Morgonmys startade vi dagen med.

Sötisen Emanuehl

Och idag är det redan den 5e…. tänk att det går väldigt fort. Februari som dessutom är kort månad kommer ju att springa iväg hur fort som helst. Eftersom jag dessutom jobbar varje helg kommer det ju att vara Mars snart känns det som 😛 Snart kanske vi ändå har våren här eller vad tror ni? Just igår kändes det verkligen inte så. Snöblandat regn och blask men idag är det uppehåll och någorlunda barmark. Synd på sätt och vis för jag hade faktiskt hellre haft kallt så snön låg kvar. Men jag är ju ingen vädergud så bara att ta det som de är 🙂

Idag får jag ett härligt besök av min vän Ninni och det ska bli mysigt. Nu var det alldeles för länge sedan vi sågs. Ska bli roligt att få snacka lite, kramas och bara ta en kopp te i mitt fall.

Kanske blir det en fika också?!
Innan ska jag dock göra lite andra saker. Som ringa ett par samtal som glömdes bort igår. Kika lite på blocket då jag fortfarande inte hittat en säng till Elijhan. Jag har ju en bild av vad jag vill ha men har inte funnit den ännu. Så jag ska leta lite. Tvätten ska hängas och lek med barnen ska göras innan skolbarnen kommer och det blir läxläsning. Nåja… nog om min dag…Hoppas att ni får en toppen Tisdag mina Vänner och läsare.
Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Morgonmys, fika & leta vidare….

Kommentera