Morgonmys…..

Nu när skolan börjat igen har jag tre små hemma och såklart passar vi på att ha morgonmys. De tre små suger åt sig tiden, kramarna och har massor av gos att ge.
Killarna i morse.
Lilla gumman.
Snart väntas ett skolbarn hem som alltid går korta dagar i skolan sen kommer övriga hem sent. Senast hem idag är Mhy som går 7an. Annars verkar det fungera bra i skolan för barnen och en hel del av utvecklingssamtalen är redan bokade. Utflykter och annat skoj har också redan börjat.
Här hemma blir det rutiner på både det ena och det andra. Läxläsning, mellanmål och förberedelser inför dagen därpå funkar riktigt bra. Nu är vi redan framme på mitten av veckan och dagarna swichar ju bara förbi.
Vi räknar ner till ultraljudet som är nästa vecka men först ska vi hämta bilen och ha stödbarn så även detta veckoslut kommer att gå fort 🙂 Både älskar och avskyr när det är mycket att göra eller inbokat. Samtidigt försöker jag ta stunder att bara sitta ned, njuta och suga in, jag vet att jag behöver det för att må bra så jag prioriterar de stunderna så gott jag bara kan.
Såhär i mitten på veckan önskar jag er en fortsatt skön vecka och en toppen kommande helg. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Kärlek till er alla.
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

En reaktion på “Morgonmys…..

  1. Naw,vilken underbar Mysmorgon me´ goingar ♥ …
    Härligt att hämta nya bilen 🙂 & ni är fantastiska som tar er an stödbarn – Så fint gjort & viktigt uppdrag!

    /Kram alla ni fina ♥

Kommentera