Mumindalen, Kickoff och Trollungar.

Helgen bjöd på en liten resa. Helsingfors med kickoff, shopping och mycket vågor 😉 Ja vädret var inte på sitt bästa humör och gav oss vågor på både 6 och 7 meter höga. Kan säga att det gungade rejält. Men detta hindrade ju inte mig från att se showen, vara med våra vänner och ha det härligt. Hjärtat hamnade dock i hytten. Många på båten blev sjösjuka och jodå jag kan förstå det när gungningen var så stor men jag är glad att jag inte drabbades. Kickoffen var grymt bra med mycket bra information om företaget, produkten och vilka som står bakom. Jag nämner bara lite kort nu att det är en hälsoprodukt som förändrat vårt liv och mer om det kommer sen. Givetvis shoppade vi också lite då vi fick en hel dag i Helsingfors. Vi besökte Saluhallen, Domkyrkan och ett urmysigt fik/matställe. Vädret var kallt som attan så det var inte så värst roligt att ta sig en promenad men vi är mycket nöjda ändå.

Inhandlade lite godsaker som chokladpraliner och löste i fin plåtburk. Dessutom köptes nya muggar. Ja vi har bestämt att alla resmål som görs så ska det komma med muggar hem som souvenir, så får vi se hur många de blir när vi är riktigt gamla haha 😀 För er som följer oss på Instagram har ni ju sett både muggarna från Irland och Orlando 🙂

Dessutom fick vi ju träffa Mumin och Lilla My och det är ju mitt största barn super glad över 😉
En riktigt lyckad resa och jag har med mig mycket gott från denna på alla sätt.

Idag har det varit en hektisk dag. Tandläkaren för fem barn och en till sjukhuset, det är tur att man är två föräldrar när det är mycket att stå i. Men så bra gick det. Och så fin beröm fick vi hos tandläkaren vilket gör mig glad och stolt mamma. Dessutom hanns det med att klippa tre pojkar.

Även om inte alla ser så nöjda ut (för att mamma alltid ska ta kort) så var dom mycket glada och nöjda. (Bilder ovanför är före och bilder under är efter) Fler pojkar klipps imorgon 🙂
Nu har jag haft en ensam kväll och läggning av barn tog tid, ingen bra kombo alls men det gick. Nu sitter jag i soffan vid kaminen och ska samla nya krafter till morgondagen då jag hade tänkt måla sista gången i vårt blivande sovrum. Hoppas att ni alla haft en underbar dag och att resten av veckan blir toppen. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Mumindalen, Kickoff och Trollungar.

 1. Så fina muggar & mysigt att träffa Mumintrollet & Lilla My ♡ …
  Naw…Så fina de är trollen trots lite buttra miner hihi

  /Kram på Er & ha en underbar dag i snövädret!

 2. Hej!

  Vad härligt att få komma i väg och bara vara vuxen

  man behöver nog det emellanåt, synd bara på vädret.

  Det ska bli spännande att få se alla era olika spännande projekt

  gärna före -efter bilder , när ni orkar och har lust.

  Det ger oss andra lite energi, att hinner ni prioritera så borde vi också orka…

  Ha det / lilla a med 4

 3. Min favorit er mumin.när mumin är på tv , då ropar mitt barnbarn .Farmor mumin är på tv kom ock titta. då måste jag släppa allting och sätta sig brevid honom och titta.Har en trevligt resa . Det är minne för livet.

Kommentera