MVC, Höststorm & Sol……

Var iväg på mitt besök hos MVC. Det gick bra och lite positiva svar fick jag allt. Huvudet är nedåt och blodvärdet var rekordbra. Dock talade vi om min oro och mina tankar. Jag fick en bokad tid för ultraljud på måndag och då får jag också träffa en förlossningsläkare. Känns skönt och lugnande för mig. Men just nu är jag trött och har fått huvudvärk. Så jag försöker att orka ta mig igenom dagarna med hjälp av mina nära. Det blir mycket vila för att lyssna till min kropp som just nu är överöst med trötthet och en del sammandragningar. Jag tänker positivt och är som sagt tacksam att jag har hjälp från de nära.

Idag är det höststorm här. Solen lyser och blåsten virvlar runt alla löv. Det är härligt tycker jag även om jag just nu bara njuter från insidan av huset. Solen gör min själ glad och varm. Att det är höstlov nästa vecka är ju helt enligt vädrets tecken. Det ska bli skönt med en veckas ledigt faktiskt. Dessutom av humöret att döma på barnen så behöver dom också detta lov nu.

Ni har väl inte missat att jag har en tävling tillsammans med Attipas, detta är en super söt sko som har fördelar så som bekvämlighet, säkerhet och flexibilitet. De finns i hur många olika färger och mönster som helst och i storlek upp till 22,5. En mycket bra start för ett barn som börjat ta sina första steg och därefter, med ett ergonomiskt stöd. Dessutom är de användbara både ute och inne. Går att tvätta och är snabbtorkande 🙂 Har du inte små barn själv så varför inte ge bort i present eller julklapp. Var med och TÄVLA du med!

Nu ska jag fortsätta denna dagen med de sysslor som måste göras oavsett om orken är som bortblåst. Tvätthögen försvinner ju inte av sig själv liksom 😉
Jag önskar er alla en toppen torsdag, var rädda om er och varandra. Njut av dagen.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

5 reaktion på “MVC, Höststorm & Sol……

  1. Så skönt att det var positiva besked på mvh & att lillprinsen verkar ligga rätt 🙂
    Ja,det var en söt lien sko i tävlingen – Tyvärr har jag ju inte Fb som du vet/Kram & var rädd om Er!

Kommentera