När det bara vill köra fast….

Nu har vi haft flera veckor med fint väder och både kropp och knopp har fått D vitamin och brunt skinn. Jag älskar värme och har givetvis hållit mig ute med barnen så mycket det gått. De allra varmaste timmarna har vi tagit siesta inne eller i skuggan. Så underbart.

Vår bil har gått sönder så just nu är jag en aning strandsatt, verkligen super tråkigt när man kunde ha besökt både sjön och andra upptåg. Till helgen behöver jag verkligen bilen då vi ska iväg för liten weekend jag och barnen, men mekanikern måste ju också komma för att lösa felen först så får hålla tummarna för att han dyker upp idag. 

Inte nog med det så gick min telefon sönder helt igår 🙁 vilket såklart strular till det massor. Både viktiga samtal, fotogalleri och annat går just nu inte få tag i. Jodå jag har backup där jag hoppas att alla bilder kommit över. Bara att hålla tummarna där med. Inte heller direkt det billigaste att köpa både ny telefon och laga bilen….suck. Ibland kör allt verkligen fast.

Men försöker att hålla humöret uppe, följer med Elijhan till skolan och njuter av att det än är soliga och fina dagar. Snart är det sommarlov och då kommer det många lata dagar med gott grillat och en och annan utflykt. Längtar.

Många soliga kramar TrollMorsan

3 reaktion på “När det bara vill köra fast….

 1. Hur går det med Elijhan och hans diabetes? Klarar han av att sköta den själv i skolan och hemma? Han är ju inte så gammal. Hoppas också på en solig sommar och att eran bil blir lagad snabbt! Kram<3

  • Hej.
   Elijhan sköter inte det själv, han är för liten och allt är nytt för honom. Vuxen har tillsyn om honom hela dygnet.
   Ja nu hoppas jag att bilen snart ska vara fixad, när det är så här härligt väder vill man kunna göra lite utflykter.
   /TrollMorsan

Kommentera